Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 10 trece prin cel mai important test si bate iPhone

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 10 trece prin cel mai important test si bate iPhone

Odata cu Galaxy Note 10, Samsung trece la incarcare rapida cu incarcator mai bun. Totusi, in pachet e tot unul lent. Chiar daca ai putea fi indus in eroare de performanta. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 10+ depaseste toate recordurile: cat de bune sunt pozele si ecranul

Samsung Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10+ a ajuns deja la mai multe publicatii online in test, iar rezultate obtinute de cele mai noi gadgeturi de top de la Samsung sunt remarcabile. in cazul.

5 telefoane Samsung ieftine, daca n-ai bani de Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 a fost anuntat oficial pe 7 august. Din 23 august va fi disponibil in magazine. Pretul e mare, asa ca e de inteles daca vrei ceva mai ieftin. in acest sens am gasit.

Ai parte de huse Samsung Galaxy Note 10 Plus in premiera in Romania

Ai parte de huse Samsung Galaxy Note 10 Plus in premiera in Romania

eMAG goleste depozitul pentru Note 10: preturi mici la telefoane Samsung

EMAG a tot avut reduceri considerabile la telefoane Samsung, dar parca acum a vrut sa intreaca orice asteptare. in pregatirea vanzarii noului smartphone, Galaxy Note 10, magazinul listeaza.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Pregatiri pentru Ziua Marinei. Marinarii militari anunta ca va avea loc cel mai mare exercitiu naval de pana acum

Incep pregatirile pentru Ziua Marinei. Statul major al Fortelor Navale pune la punct zilele acestea cel mai mare spectacol naval al anului. Pe 15 august marinarii isi serbeaza ziua, asigurand un show de zile.

Ce urasc femeile cel mai tare in dormitor! Este complet diferit de ceea ce nu le convine barbatiilor

O companie de jucarii sexuale a decis sa afle ce urasc femeile cel mai ult in dormitor. Conform unui studiu la care au participat 3,000 de persoane, 29% dintre femei urasc cand partida se termina prea repede, 28%.

1 din 4 angajati imprumuta in fiecare luna bani pana la urmatorul salariu. Ce s-a scumpit cel mai mult

Peste un sfert dintre angajati recunosc ca nu le ajung banii din salariu de la o luna la alta si, prin urmare, nu doar ca nu reusesc sa economiseasca nimic, ba chiar trebuie sa se imprumute mai mereu de la familie sau prieteni pana la urmatorul salariu pentru a se putea descurca, arata datele unui sondaj efectuat de o platforma de recrutare online din Romania.

Soc in inima Europei: Cel mai HOT CUPLU GAY al momentului asteapta un mostenitor! INCREDIBIL despre cine este vorba

Skipper si Ping s-au cunoscut in luna aprilie a acestui an si de atunci sunt inseparabili. Dupa mai multe tentative nereusite de a avea un mostenitor, din luna iulie sansa le-a suras.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )