Libnet.ro
UNICEF

22:45

Samsung Galaxy S4 si Note 3, fara performanta celor 8 nuclee fizice

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S4 si Note 3, fara performanta celor 8 nuclee fizice

S-a discutat destul pe aceasta tema si se pare ca Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy S4 dotate cu procesoareExynos 5 Octa SoC 5410 si 5420) nu vor primi update-ul software ce deblocheaza toate cele 8 nuclee. Vestea este destul de dramatica pentru utilizatorii care sperau ca prin acest update vor beneficia de performanta completa a celor opt nuclee fizice din aceste procesoare mobile. Versiunile cu opt nuclee nu se vor vinde peste tot in lume, fiind disponibile momentan doar []. continuă pe Playtech

REVIEW Samsung Galaxy Note 3 - partea a 3-a - incomparabil, cel mai puternic

Am criticat Samsung Galaxy Note 3 pentru modul in care a imitat pielea cu ajutorul plasticului si pentru camera foto, dar a venit timpul sa-l laudam pe acest telefon foarte bun, care merita un review pozitiv. Astazi vorbim despre caracteristicile tehnice.

Samsung Galaxy S4 si Note 3 nu vor beneficia de performanta celor 8 nuclee fizice.

S-a discutat destul pe aceasta tema si se pare ca Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy S4 dotate cu procesoareExynos 5 Octa SoC 5410 si 5420) nu vor primi update-ul software ce deblocheaza toate cele 8 nuclee. Vestea este destul de dramatica pentru utilizatorii care sperau ca prin acest update vor beneficia de performanta completa a celor opt nuclee fizice din aceste procesoare mobile. Versiunile cu opt nuclee nu se vor vinde peste tot in lume, fiind disponibile momentan doar [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )