Libnet.ro
UNICEF

10:15

Samsung a lansat in Romania Galaxy Note 3, cu preturi in jurul a 3.200 lei

Hotnews Hotnews,
 Samsung a lansat in Romania Galaxy Note 3, cu preturi in jurul a 3.200 lei

Samsung a lansat in Romania a treia generatie a smartphone-ului de mari dimensiuni Galaxy Note care dispune de ecran de 5,7 inchi si de 3 GB memorie RAM. Note 3 face parte dintr-o categorie numita phablet, plasata intre smartphone si tableta, iar pretul in Romania este in jurul a 3. 200 lei. In doi ani s-au vandut pe plan mondial 38 de milioane de dispozitive din cele doua generatii Note. continuă pe Hotnews

Samsung a lansat in Romania ceasul inteligent Galaxy Gear. Ce face si cum se va vinde dispozitivul care costa 1.300 lei

Samsung a prezentat in Romania ceasul inteligent Galaxy Gear care poate fi comandat in retail si va fi livrat din a doua parte a lui octombrie. Terminalul cu ecran de 1,6 inch costa de la circa 1. 300 lei si functioneaza doar sincronizat cu smartphone-ul Galaxy Note 3, lansat si el acum, insa in urmatoarele luni numarul dispozitivelor cu care va merge urmeaza sa creasca. Compania este optimista si crede ca romanii vor cumpara cateva mii de ceasuri pana la finalul anului.

Samsung a lansat pe piata locala smartphone-ul 'Galaxy Note 3' si ceasul inteligent 'Galaxy Gear' [FOTO]

Samsung Mobile Romania, filiala locala a celui mai mare producator de telefoane mobile din lume, a lansat in Romania smartphone-ul Galaxy Note 3, dar si smartwatch-ul Galaxy Gear, doua dispozitive prezentate pentru prima.

VIDEO Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear se lanseaza maine in Romania, dar sunt la precomanda in unele magazine din Romania

Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear se vor lansa maine in Romania, in cadrul unui eveniment oficial organizat la Bucuresti. Cele doua gadgeturi pot fi precomandate de pe site-urile de specialitate.

Galaxy Note 3 + Galaxy Gear fac pereche buna acum si in Romania

Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy Gear, cele doua dispozitive mult asteptate, smartphone-ul si ceasul inteligent sunt disponibile acum si in Romania. Nu cred ca mai sunt multe cuvinte de spus despre Samsung Galaxy Note 3 si despre Galaxy Gear, cele doua dispozitive care se potrivesc atat de perfect in buzunarul si pe mana stanga a utilizatorului care si le va permite. Mai trebuie oare sa amintim de procesorul Quad-Core Snapdragon 800 cu o frecventa de 2. 3 GHz, 3 [].

Zvonurile de toamna: frate mai mic pentru Galaxy Note 3, un nou Xperia Z si opt nuclee pentru HTC One

Producatorii de smartphone-uri si-au lansat cele mai bune telefoane de anul acesta, dar lunile care raman pana in 2014 si inceputul anului viitor pot aduce noi telefoane pe piata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )