Libnet.ro
UNICEF

18:45

Galaxy Note 3 + Galaxy Gear fac pereche buna acum si in Romania

Playtech Playtech,
Galaxy Note 3 + Galaxy Gear fac pereche buna acum si in Romania

Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy Gear, cele doua dispozitive mult asteptate, smartphone-ul si ceasul inteligent sunt disponibile acum si in Romania. Nu cred ca mai sunt multe cuvinte de spus despre Samsung Galaxy Note 3 si despre Galaxy Gear, cele doua dispozitive care se potrivesc atat de perfect in buzunarul si pe mana stanga a utilizatorului care si le va permite. Mai trebuie oare sa amintim de procesorul Quad-Core Snapdragon 800 cu o frecventa de 2. 3 GHz, 3 []. continuă pe Playtech

Samsung a lansat pe piata locala smartphone-ul 'Galaxy Note 3' si ceasul inteligent 'Galaxy Gear' [FOTO]

Samsung Mobile Romania, filiala locala a celui mai mare producator de telefoane mobile din lume, a lansat in Romania smartphone-ul Galaxy Note 3, dar si smartwatch-ul Galaxy Gear, doua dispozitive prezentate pentru prima.

VIDEO Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear se lanseaza maine in Romania, dar sunt la precomanda in unele magazine din Romania

Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear se vor lansa maine in Romania, in cadrul unui eveniment oficial organizat la Bucuresti. Cele doua gadgeturi pot fi precomandate de pe site-urile de specialitate.

Samsung a lansat in Romania Galaxy Note 3, cu preturi in jurul a 3.200 lei

Samsung a lansat in Romania a treia generatie a smartphone-ului de mari dimensiuni Galaxy Note care dispune de ecran de 5,7 inchi si de 3 GB memorie RAM. Note 3 face parte dintr-o categorie numita phablet, plasata intre smartphone si tableta, iar pretul in Romania este in jurul a 3. 200 lei. In doi ani s-au vandut pe plan mondial 38 de milioane de dispozitive din cele doua generatii Note.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )