Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sanctiuni aspre pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta un proiect de act normativ

Antena3 Antena3,
Sanctiuni aspre pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta un proiect de act normativ

Se pregatesc sanctiuni pentru cei care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Guvernul va adopta astazi un proiect de act normativ in acest sens. Mai exact, soferii care vorbesc la telefon, folosesc. continuă pe Antena3

Guvernul va modifica maine legea circulatiei, cu noi sanctiuni pentru folosirea oricarui fel de dispozitiv mobil Permis suspendat pentru cei care, in acelasi timp, incalca si alta regula de circulatie

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de luni un proiect de ordonanta de modificare a OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice prin care se introduc noi sanctiuni in cazul folosirii inadecvate de catre conducatorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricarui dispozitiv mobil prevazut cu functia de inregistrare ori redare text, foto sau video, atunci cand se afla in timpul mersului, transmite Agerpres.

Se modifica legea circulatiei. Noi sanctiuni pentru soferi. Ce se intampla cu cei care folosesc telefonul la volan

Noi sanctiuni li se pregatesc soferilor! Legea circulatiei va suferi modificari, luni -12 august, in urma carora soferii vor fi aspru sanctionati. Potrivit noilor reguli, va fi taxata.

Anuntul momentului, facut de ANAF! Toti romanii care folosesc acest tip de casa de marcat trebuie sa stie asta

Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), desfasoara, in Spatiul Privat Virtual SPV), o noua campanie de informare a contribuabililor, pentru stimularea acestora.

MIHAI FIFOR: Cei care vor participa la manifestatiile din 10 august sa o faca pasnic

Vicepremierul Mihai Fifor, ministru interimar al Afacerilor Interne, a reluat, ieri seara, apelul catre participantii la manifestatiile anuntate pentru data de 10 august sa o faca in mod pasnic si legal.

Adrian Nastase, despre noile proteste din 10 august: Cei care vin sunt poporul? Se poate intampla o lovitura de stat?

Adrian Nastase a vorbit despre noile proteste care vor avea loc pe 10 august. Am citit ca sunt 75 de revendicari ale celor care vor veni in Piata Victoriei. Ca sa inteleg mai bine ce se poate intampla daca.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia. Zonele cu risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza romaniii care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila a actualizat situatia arealelor unde exista un risc ridicat la incendii de vegetatie grad 4 din 5), pentru data de 12 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant, astfel: Attica, Insula Evia, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos si Insula Chios.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )