Libnet.ro
UNICEF

22:15

SANITAS: Salariatii din sistemele care asigura tratamentul si ingrijirea populatiei sunt epuizati fizic si psihic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SANITAS: Salariatii din sistemele care asigura tratamentul si ingrijirea populatiei sunt epuizati fizic si psihic

Federatia SANITAS a declansat azi greva japoneza, pentru a atrage atentia ca angajatii din sistemul sanitar sunt epuizati fizic si psihic in aceasta perioada, sunt discriminati si supusi dispretului public si au dreptul la o munca decenta, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

Localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani. Acum se schimba totul: va fi redeschisa

Lumea buna, pe vremuri, in urma cu 46 de ani, mergea intr-una din cele mai frumoase statiuni din Cipru. Statiunea Varosha, la inceputul anilor 70, era una dintre cele mai faimoase si scumpe destinatii de vacanta. Varosha, localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani Astazi, in 2020, Varosha isi .

Ingredientele din bucatarie care te scapa de mucegaiul din casa. Cu asta spala femeile de la tara

Din cauza umiditatii din locuinta, pot aparea pete negre la colturile peretilor. Medicii ne recomanda, insa, sa avem mare grija pentru ca mucegaiul poate fi extrem de periculos pentru sanatate. Iata ce ingrediente din bucatarie te scapa imediat de aceasta problema! Ingredientele care te scapa de mucegai Sezonul rece se apropie iar odata cu temperaturile .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )