Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sansa la viata sanatoasa: screening pentru depistarea HPV, din fonduri europene

B1 B1,
Sansa la viata sanatoasa: screening pentru depistarea HPV, din fonduri europene

In tot mai multe comune din Romania se pot citi afise cu mesajul Vino pentru un test gratuit de screening pentru cancerul de col uterin. La data anuntata pe afis, un cabinet medical mobil ajunge in zone. continuă pe B1

Bogdan Licu: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie este condusa de un singur om si anume procurorul general

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat miercuri ca Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) nu este o sturctura independenta, si este condusa de procurorul general, facand pa.

Bautura pentru fericire. Te inveseleste imediat cand esti trist

Gustul bun al acestui smoothie te va ajuta sa te simti bine in cel mai scurt timp. Un pahar din acest smoothie are 350 de calorii. Ingrediente Un sfert de cana de caju crud 2 curmale fara sambure Con.

Summitul de la Sibiu: UE pregateste viata in 27 si incepe negocierile pentru posturile cheie din arhitectura europeana

Liderii tarilor UE se reunesc joi la Sibiu, fara Marea Britanie, pentru a discuta agenda strategica pe urmatorii cinci ani, dar si pentru a deschide balul pretendentilor la marile posturi europene, scrie AFP.

STUDIU GFK PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata, in scadere cu 2%

Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a marcat o scadere de aproape 2% fata de primele trei luni ale anului trecut, ajungand la o valoare de 700 milioane de euro in primul trimestru din 2019, arata un studiu Gfk Temax.

Momente de groaza pentru o familie din Capitala! Hoverboard-ul unui copil de 10 ani a explodat in camera lui

Clipe de groaza pentru o familie din Bucuresti. Hoverboard-ul baietelului lor de 10 ani a explodat la scurt timp dupa ce il folosise in parc. Tatal a povestit ca baiatul a venit de afara cu.

Fincantieri va recruta peste 400 de muncitori romani pentru santierele VARD din Braila si Tulcea

Italienii de la Fincantieri planifica sa angajeze in urmatorii doi ani mai mult de 400 de muncitori romani care vor fi instruiti pe santierele filialei VARD din Braila si Tulcea.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )