Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sapte motive pentru care ar trebui sa dormim mai mult

Adevărul Adevărul,
Sapte motive pentru care ar trebui sa dormim mai mult

Activitatile de zi cu zi ne lasa deseori prea putin timp sa ne odihnim atat cat ar trebui. Din pacate, acest lucru are consecinte asupra sanatatii noastre. Publicatia Huffington Post ne prezinta opt motive pentru care ar trebui sa acordam somnului aceeasi prioritate precum si celorlalte activitati din viata noastra. continuă pe Adevărul

Managerii mizeaza mai mult pe experienta si sfaturi cand iau decizii, in loc de analize de date

Directorii executivi se bazeaza mai mult pe experienta si sfaturile primite decat pe analiza de date atunci cand iau decizii esentiale pentru afacere, dar companiile care se bazeaza mai mult pe analiza de date raporteaza procese decizionale imbunatatite, arata un raport EIU/PwC, remis azi redactiei.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, in care ne-a venit sa intram in pamant de rusine. Dar toate aceste momente nu fac bine pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti relaxat inainte si.

La ce se gandesc barbatii ca sa reziste mai mult timp in pat

Un truc folosit de barbati pentru a prelungi cat mai mult actul sexual este sa se concentreze asupra unor subiecte cat mai putin incitante. Mai putin stiute sunt insa exact acele ganduri care au darul sa mai domoleasca sangele infierbantat.

Caru' cu Vedete: Vreau sa scap de sanii astia mari. Ce cantareata nu mai concepe viata cu decolteul asta; Tonciu a dezvaluit adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Mitea; Iubitul milionar a scos-o din saracie pe Loredana (ex Trident)

Dezvaluiri incredibile despre noua iubita a lui Smiley! A incercat sa ii sparga casa lui Mitoseru?A format timp de cinci ani un cuplu cu Laura Cosoi. Antonia a sunat la linia erotica! Cantareata a marturisit tot. Antonia a facut o serie de marturisiri inedite, pe care fanii vor ramane uimiti sa le afle.

Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Pe coasta de vest a Turciei, peninula Bodrum, cu deschidere la Marea Egee este considerata a fi una dintre cele mai frumoase destinatii turistice, insa si aceasta are numeroase statiuni fermecatoare unde iti poti petrece.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )