Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

Victor Ponta nu infirma si nu confirma ca ar fi fost spion

Premierul Victor Ponta este singurul dintre candidatii importanti la Presedintie care nu a spus clar, cu subiect si predicat, daca a fost sau n-a fost ofiter acoperit, dupa ce presedintele Traian Basescu a avertizat ca exista candidati cu dubla comanda.

Marian Vanghelie: Suspendarile lui Traian Basescu au fost niste greseli ale PSD

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vancghelie, a declarat, sambata, ca preseidntele Traian Basescu nu mai trebuie suspendat si ca suspendarile sale sunt greseli ale PSD, informeaza Digi 24. Nu cred.

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATA la CCR

Candidatura lui Victor Ponta a fost contestata la CCR. Judecatorii vor analiza contestatia duminica seara, la 21:00. Conform legii, toate aceste contestatii si tot ce are legatura cu partidele se.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Victor Ponta: Nu o sa-l accept niciodata pe Traian Basescu prim-ministru

Premierul Victor Ponta isi mentine ideea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, trebuie ca viitorul prim-ministru sa nu fie unul dintre liderii PSD. Premierul a mai spus ca Liviu Dragnea este de acord cu.

Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

VIDEO Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

Politic Show: Mazare: As fi castigat Presedintia, fluierand; Aproape totul despre ofiterul acoperit al lui Traian Basescu; Mircea Geoana: UDMR risca sa se izoleze pe scena politica interna si internationala

Doi primari din opozitie, PNL si PDL, si unul independent s-au inscris in PSD Vaslui. Organizatia Judeteana Vaslui a PSD a reusit sa racoleze primii. Vicepresedintele PMP Stefan Vlaston: Ponta nu poate intelege functionarea statului de drept. Victor Ponta ajuns presedinte ar reprezenta.

Traian Basescu: Ilie Sarbu a mintit prin omisiune

Presedintele Traian Basescu a declarat ca va da amanunte despre ofiterul acoperit de fata cu toata presa, precizand ca nu are nicio informatie de la serviciile secrete. El a spus ca declaratia lui Ilie Sarbu, potrivit careia SIE a comunicat ca nu e niciun candidat la prezidentiale care sa fie ofiter acoperit, acopera doar o jumatate din ceea ce el a declarat legat de acest subiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )