Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati la Spitalul Marie Curie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati la Spitalul Marie Curie

ACTUALIZARE 17:05 and Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in acest moment la Spitalul Marie Curie, transmite Ministerul Sanatatii. *Ministrul Patriciu Achimas Cadariu: Micutul de la Mioveni, aflat sambata in stare mai putin favorabila, e acum stabilizat. continuă pe Ziarul Bursa

Nebunia E-coli. Directorul medical al SJU Slatina: Sunt doua cazuri confirmate cu E-coli, dar nu e vorba de sindrom hemolitic uremic

Dupa bajbaielile in cazul copiilor cu sindrom hemolitic uremic din Arges, informatia ca s-a confirmat E-coli devine de mare interes oriunde. Avem doua cazuri confirmate cu E-coli patogen, dar nu e vorba de sindrom hemolitic uremic, nu e nimic extraordinar in asta, in perioada estivala se intampla sa fie mult mai multe. , spune directorul medical al SJU Slatina.

PSD, nemultumit de modul in care Ministerul Sanatatii gestioneaza cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca PSD este nemultumit de modul in care Ministerul Sanatatii gestioneaza cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, transmite Agerpres.

Vesti bune in cazul fetitei de la Bacau diagnosticate cu sindrom hemolitic uremic. Starea pacientei s-a imbunatatit si medicii iau in considerare externarea

Starea de sanatatea fetitei din Bacau diagnosticate cu sindrom hemolitic uremic s-a ameliorat. Pediatrii ieseni au anuntat ca fetita va fi externata in scurt timp.

Toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat vineri ca toti copiii cu sindrom hemolitic-uremic prezinta o stare mai buna, transmite Agerpres.

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati in continuare la Spitalul Marie Curie.Inca 3 copii cu probleme digestive, internati in ultimele 24 de ore in spitale din Arges

Inca trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al bebelusilor spitalizati ajungand duminica la 45. Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani. Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la Spitalul Marie Curie, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii.

Ultimele informatii despre copiii cu sindrom hemolitic-uremic

In spitalele din judetul Arges sunt internati, duminica, 45 de copii care prezinta scaune diareice, un alt pacient fiind transferat la Bucuresti, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului. La Spitalul.

Alti trei copii au ajuns la spital cu semne de sindrom hemolitic uremic

Alti trei copii din Arges au fost adusi aseara la Spitalul Matei Bals din Capitala. Copiii se simt rau, insa nu sunt in stare grava si nici nu evolueaza catre sindromul hemolitic uremic, dau asigurari.

Cazul bebelusilor din Arges: Un al cincilea copil suspectat ca are sindrom hemolitic uremic, internat la Bucuresti. Ministrul Sanatatii a anuntat cauza imbolnavirii

Inca un bebelus, in varsta de 11 luni, a fost trimis de urgenta, joi dimineata, de la Pitesti la Bucuresti, pentru a fi internat la Spitalul de copii Marie Curie.

Cazul bebelusilor din Arges: Un al saselea copil suspectat ca are sindrom hemolitic uremic, internat la Bucuresti. Ministrul Sanatatii a anuntat cauza imbolnavirii

Inca un bebelus, in varsta de 11 luni, a fost trimis de urgenta, joi dimineata, de la Pitesti la Bucuresti, pentru a fi internat la Spitalul de copii Marie Curie.

Baietelul din Mioveni, diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic, in stare foarte grava dar stabil

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, s-a interesat la Spitalul Marie Curie de starea copilasilor infestati cu E-Coli .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )