Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sase persoane au fost arestate pentru vandalizarea sediului Fidesz, dupa protestul din Budapesta

B1 B1,
Sase persoane au fost arestate pentru vandalizarea sediului Fidesz, dupa protestul din Budapesta

Sase persoane au fost arestate la Budapesta pentru acte de vandalism comise la sediul partidului Fidesz. Acestea au avut loc in urma manifestatiei antiguvernamentale organizate duminica seara in semn de protest. continuă pe B1

UPDATE. Seattle: Un elev a deschis focul intr-un liceu, apoi s-a sinucis. A ranit cel putin sase persoane

Cel putin sase persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle,dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana, conform Mediafax.

Seattle: Un barbat a deschis focul intr-un liceu, apoi s-a sinucis. A ranit cel putin sase persoane

Cel putin sase persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle,dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana, conform Mediafax.

Codul galben de ploi, valabil pana vineri la ora 23.00, a fost restrans pentru 11 judete (FOTO)

Codul galben de ploi, valabil pana vineri la ora 23, a fost restrans pentru 11 judete din jumatatea de nord a Moldovei si din zona Carpatilor Orientali, au anuntat meteorologii, potrivit B1 TV. Astfel,.

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT pentru 30 de zile

Andrei Hrebenciuc a fost arestat pentru 30 de zile. Magistratii Instantei Supreme au judecat cererea procurorilor si au ramas in pronuntare inca de la ora 04:00. Andrei Hrebenciuc este acuzat ca,.

Dosarul referendumului din 2012: 10 mandate au fost emise pentru persoane DECEDATE

Pe lista celor care au primit mandate de aducere sunt si 10 persoane care au decedat in ultimii doi ani. Au fost audiate imediat dupa referendum, dar intre timp au murit. Dezvaluirea a fost facuta de primarul comu.

Un barbat din Japonia a fost arestat pentru ca a confectionat cinci arme cu o imprimanta 3D

Un barbat din Japonia a devenit prima persoana care a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a proiectat si a tiparit o arma 3D. Yoshitomo Imura, in varsta de 28 de ani, a descarcat modelul si a imprimat 5 pistoale de platic, dintre care doua aveau capacitatea de a trage cu gloante reale, scrie The Telegraph.

O femeie a fost arestata pentru ca a CALCAT Coranul in picioare

O femeie a fost arestata in Turcia dupa ce a postat pe Twitter o poza in care calca Coranul in picioare. Femeia, de 30 de ani, a carei identitate nu a fost data publicitatii, purta pantofi rosii si a fost.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri dimineata propunerea de arestare preventiva pentru Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza in dosarul retrocedarilor ilegale. Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost retinuti, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Brasov si adusi in jurul orei 20. 10 la ICCJ.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )