Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor

Hotnews Hotnews,
 Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri dimineata propunerea de arestare preventiva pentru Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza in dosarul retrocedarilor ilegale. Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost retinuti, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Brasov si adusi in jurul orei 20. 10 la ICCJ. continuă pe Hotnews

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, adusi la Inalta Curte, pentru judecarea propunerii de arestare

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, inculpati in dosarul retrocedarilor, au fost adusi, joi seara, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care va judeca propunerea de arestare a procurorilor DNA pe numele celor doi, informeaza Mediafax. Sedinta in care se va judeca propunerea de arestare pe numele lor va incepe la ora 22.

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT pentru 30 de zile

Andrei Hrebenciuc a fost arestat pentru 30 de zile. Magistratii Instantei Supreme au judecat cererea procurorilor si au ramas in pronuntare inca de la ora 04:00. Andrei Hrebenciuc este acuzat ca,.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite B1 TV. Instanta suprema.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor (VIDEO)

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite B1 TV. Instanta suprema.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, arestati in dosarul retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost aretati preventiv, vineri dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, arestati preventiv in dosarul retrocedarilor

ACTUALIZARE 08:14 Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost aretati preventiv, in aceasta dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit surselor din presa. * Avocatii Nicolae Mergeani si Adrian Victor Prodan, urmariti penal in dosar.

UPDATE. VIDEO. Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza, ARESTATI preventiv. Viorel Hrebenciuc: Dosarul e o porcarie

Dupa ce a ascultat declaratiile inculpatilor Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza in dosarul retrocedarilor, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis arestarea preventiva in cazul lor.

ICCJ a ramas in pronuntare in privinta arestarii a lui Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza

Dupa ce a ascultat declaratiile inculpatilor Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza in dosarul retrocedarilor, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a ramas in pronuntare privind propunerea de arestare a acestora.

Dosarul retrocedarilor: Paltin Sturdza a fost retinut pentru 24 de ore. El este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta si de instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de

Beneficiarul celor peste 40. 000 de hectare de padure care ar fi fost retrocedate ilegal, Paltin Gheorghe Sturdza, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa circa cinci ore de audieri, joi, la DNA Brasov, in dosarul in care sunt urmariti penal si parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. El a fost scos din sediul institutiei cu catuse la maini, urmand sa fie dus la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) cu propunere de arestare preventiva. Directia Nationala Anticoruptie informeaza intr-un comunicat ca Sturdza este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta si de instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Rolul lui Andrei Hrebenciuc in mafia retrocedarilor: a fost retinut pentru complicitate la trafic de influenta si spalare de bani

Andrei Hrebenciuc, retinut in dosarul retrocedarilor ilegale, este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, dar si pentru ca, impreuna cu tatal sau, Viorel Hrebenciuc, cu Ioan Adam si Gheorghe Sturdza, ar fi constituit grupul infractional care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )