Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un barbat din Japonia a fost arestat pentru ca a confectionat cinci arme cu o imprimanta 3D

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Japonia a fost arestat pentru ca a confectionat cinci arme cu o imprimanta 3D

Un barbat din Japonia a devenit prima persoana care a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a proiectat si a tiparit o arma 3D. Yoshitomo Imura, in varsta de 28 de ani, a descarcat modelul si a imprimat 5 pistoale de platic, dintre care doua aveau capacitatea de a trage cu gloante reale, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT pentru 30 de zile

Andrei Hrebenciuc a fost arestat pentru 30 de zile. Magistratii Instantei Supreme au judecat cererea procurorilor si au ramas in pronuntare inca de la ora 04:00. Andrei Hrebenciuc este acuzat ca,.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri dimineata propunerea de arestare preventiva pentru Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza in dosarul retrocedarilor ilegale. Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost retinuti, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Brasov si adusi in jurul orei 20. 10 la ICCJ.

SUA: Un barbat a fost arestat in California, dupa ce a ucis doi politisti si a ranit un sofer caruia i-a furat masina

Un barbat suspectat ca a ucis doi politisti si a ranit un altul, precum si un sofer caruia i-a furat masina, a fost arestat nordul Californiei, relateaza AFP. Violentele au inceput in cursul diminetii.

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, arestat pentru coruptie, a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, luni, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost anuntat oficial ca acesta a fost arestat preventiv, transmite Mediafax.

Aristotel Cancescu a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi dat unor apropiati contracte din bani publici si ar fi pagubit astfel bugetul local cu peste 7,5 milioane de euro. Decizia a fost luata de inalta Curte de Casatie si Justitie.

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, transmite.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie.

Grupul Panasonic a anuntat transferul diviziei de televizoare Sanyo catre o companie din Japonia

Grupul japonez Panasonic isi va transfera divizia de televizoare Sanyo din Statele Unite catre o companie din Japonia, Funai Electric, in schimbul platii unor redevente anuale, renuntand astfel la o afacere.

Codul galben de ploi, valabil pana vineri la ora 23.00, a fost restrans pentru 11 judete (FOTO)

Codul galben de ploi, valabil pana vineri la ora 23, a fost restrans pentru 11 judete din jumatatea de nord a Moldovei si din zona Carpatilor Orientali, au anuntat meteorologii, potrivit B1 TV. Astfel,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )