Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sase primari si viceprimari au fost gasiti incompatibili de ANI

Adevărul Adevărul,
Sase primari si viceprimari au fost gasiti incompatibili de ANI

Trei primari, doi viceprimari si un fost viceprimar din judetele Salaj, Teleorman, Brasov, Bihor si Olt au fost gasiti in incompatibilitate de Agentia Nationala Anticoruptie, intrucat au exercitat mai multe functii in timpul madatelor de la primarii. continuă pe Adevărul

Un manager de spital si un manager de serviciu de ambulanta au fost gasiti incompatibili de ANI

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Fogolyan Kristof din Sfantu Gheorghe, Andras-Nagy Robert, si fostul manager general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, Popa Dan-Gabriel au fost gasiti in incompatibilitate de inspectorii Agentiei Nationale de IntegritateANI), fiind acuzati ca au exercitat si alte functii in perioada exercitarii functiei de manager.

Sase primari si viceprimari, gasiti in incompatibilitate de ANI

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca trei primari, doi viceprimari si un fost viceprimar din judetele Teleorman, Salaj, Brasov, Olt si Bihor au fost in incompatibilitate, intrucat in timpul.

ANI: Trei primari, in conflict de interese administrativ si penal.

Trei primari din judetele Suceava, Gorj si Arges se afla in conflict de interese in materie administrativa si penala, arata Agentia Nationala de Integritate, intr-un comunicat remis redactiei. Dumitru Corjuc, primarul comunei Ipotesti, judetul Suceava, se afla in conflict in materie administrativa, dupa ce a semnat acte prin care nora lui a fost numita consilier juridic si, ulterior, secretar al comunei. Citeste si: Iasi: Secretarul unei comune, anchetat de ANI In cazul lui Corjuc, .

ANI: trei primari, aflati in conflict de interese administrativ si penal

Trei primari din judetele Suceava, Gorj si Arges se afla in conflict de interese in materie administrativa si penala, potrivit inspectorilor Agentiei Nationala de Integritate ANI).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )