Libnet.ro
UNICEF

16:30

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Antena3 Antena3,
Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern. continuă pe Antena3

Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament. Senatorul Niculae Badalau nu s-a mai putut stapani

Senatorul Niculae Badalau este cunoscut pentru iesirile sale din peisaj si pentru limbajul dur, uneori de mahala, cand vine vorba de duelurile sale cu opozantii sai, sau chiar si cu membrii din acelasi partid. Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament Niculae Badalau, un obisnuit al exprimarilor dure, se pare ca nici de data asta .

PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Plan bomba pus astazi la cale de parlamentarii PSD pentru ministrii propusi in guvernul Orban 2. La audierile care incep azi in comisii, social democratii pregatesc intrebari-capcana pentru oamenii lui Orban. Primul pe lista este ministrul finantelor, Florin Citu, care promite dezvaluiri despre motivele pentru care social-democratii au amanat cresterea pensiilor pana la 1 septembrie.

Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, dupa audierea din Parlament, ca avizul negativ primit ii da incredere ca e pe drumul cel bun fiindca reprezinta raspunsul fricii parlamentarilor si demnitarilor din PSD.

incep audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II: Cine se prezinta, marti, in fata comisiilor de specialitate(VIDEO)

Audierea ministrilor propusi pentru a face parte din Cabinetul Orban II vor continua, marti, la Parlament. in fata membrilor comisiilor de specialitate reunite se vor prezenta cei propusi sa preia portofoliile de.

Majorarea pensiilor. Adrian Caciu, dupa afirmatiile lui Citu din Parlament: Chiar cred ca pot pacali lumea cu smecherii din astea de doi bani?

Economistul Adrian Caciu a comentat, pe pagina sa de Facebook, afirmatia facuta de Florin Citu, la audierile din Parlament, referitoare la faptul ca ar fi preferat sa creasca pensiile de la 1 ianuarie, insa alesii PSD au prevazut in lege ca majorarile sa fie aplicate din septembrie.

VIDEO Prima zi de audiere a ministrilor din Guvernul Orban 2: Trei avize negative si unul pozitiv - UPDATE

Primii patru ministri propusi in Guvernul Orban 2 au fost audiati, luni, in Parlament, dar numai unul dintre ei a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite. Este vorba de Nicolae Ciuca, propus la Aparare, in timp ce Costel Alexe, Florin Citu si Marcel Vela au primit aviz negativ. Audierile in comisiile parlamentare vor continua marti si miercuri.

Marcel Vela, propus pentru Ministerul Afacerilor Interne in guvernul Orban 2, aviz negativ in comisiile parlamentare reunite

Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, a declarat luni, la audierile din comisiile parlamentare reunite, ca principalul sau scop il reprezinta cresterea increderii populatiei in institutiile din domeniul Ordine publica si Siguranta cetateanului, ceea ce impune continuarea unor masuri de eficientizare si modernizare a MAI.

VICTOR COSTACHE: Toti colegii din Guvernul Orban II isi doresc sa continue acest mandat

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care urmeaza sa fie audiat in Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban II spune ca isi doreste avizul pozitiv la fel ca si ceilalti colegi ai sai care isi doresc sa continue acest mandat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )