Libnet.ro
UNICEF

10:30

SCANDAL LA CNAS. Duta: Presiunile sunt din partea celor care vor sa se fure in continuare ...

România Liberă România Liberă,
SCANDAL LA CNAS. Duta: Presiunile sunt din partea celor care vor sa se fure in continuare ...

Fostul sef al Casei Nationale de Sanatate CNAS), Lucian Duta, proaspat numit in Consiliul de Administratie al CNAS, catalogheaza, intr-o interventie la Realitatea TV, reactia Casei drept suburbana si apreciaza ca presiunile au aparut din partea celor care vor sa se fure in continuare in sistemul de sanatate. Pe de alta parte, presedintele Casei a spus ca se opune numirii lui Duta in Consiliul de Administratie pentru ca fostul sef este anchetat de autoritati. Scandalul din CNAS a . continuă pe România Liberă

CNAS: Numirea lui Duta, GAFA a administratiei prezidentiale, specifica ORGANIZATIILOR ...

UPDATE: Fostul sef al Casei Nationale de Sanatate CNAS), Lucian Duta, proaspat numit in Consiliul de Administratie al CNAS, catalogheaza, intr-o interventie la Realitatea TV, reactia Casei drept suburbana si apreciaza ca presiunile au aparut din partea celor care vor sa se fure in continuare in sistemul de sanatate. Citeste si SCANDAL LA CNAS. Duta: Presiunile sunt din partea celor care vor sa se fure in continuare in sistemul de sanatate --- Conducerea Casei Nationale de Asigurari de .

Motivare CCR: Dreptul la viata intima nu este absolut, ci poate fi supus anumitor limitari din partea autoritatilor

Dreptul la viata intima, familiala si privata nu este absolut, ci, in anumite conditii, acesta poate fi supus unor limitari ori restrictii sau ingerinte din partea autoritatilor, arata Curtea Constitutionala a Romaniei in motivarea deciziei de respingere a exceptiilor referitoare la publicarea declaratiilor de interese din Legea ANI.

Investitie in online: Jocul CarsCup dezvoltat de George Lemnaru a primit finantare din partea unui business angel roman

Green Horse Games, companie creatoare de jocuri online cu actionariat 100% romanesc detinuta de catre antreprenorul roman George Lemnaru, a obtinut o prima finantare din partea investitorului roman Malin-Iulian Stefanescu General Manager EEU Software).

CarsCup atrage prima finantare din partea unui investor roman

Green Horse Games, companie creatoare de jocuri online cu actionariat 100% romanesc, a obtinut o prima finantare din partea investitorului roman Malin-Iulian Stefanescu, General Manager EEU Software, pentru un procent de 11,5% din companie, se arata intr-un comunicat de presa.

Candidatii pentru functia de judecator din partea Romaniei la CEDO sustin miercuri interviul. Codrin Miron s-a retras din cursa

Interviurile candidatilor pentru functia de judecator din partea Romaniei la CEDO vor avea loc miercuri incepand cu ora 13. 00, la sediul Ministerului Justitiei. Procurorul Codrin Miron de la DIICOT Arad, s-a.

Parlamentul va putea fi dizolvat cu votul a doua treimi din membrii celor doua Camere, in noua Constitutie

Noile amendamente adoptate luni in comisia de revizuire a Constitutiei prevad faptul ca Parlamentul va putea fi dizolvat fie cu votul a doua treimi din membrii celor doua Camere, fie daca nu a acordat votul de.

Kaufland: Micii gasiti cu salmonella sunt din pasare si se vand foarte putin.

Carnea de mici congelata in care s-a depistat salmonella era depozitata la Kaufland Ploiesti, reprezentantii lantului de hipermarket-uri au spus ca este vorba de un singur produs, cu carne de pasare, care se vinde foarte putin in comparatie cu alte produse de carne de mici, informeaza Mediafax. In urma verificarilor interne din punct de vedere al sigurantei calitatii efectuate in mod periodic de Kaufland la Centrul Logistic din Ploiesti, s-a constatat, la un singur articol de la un singur .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )