Libnet.ro
UNICEF

21:00

Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de lipsa de respect fata de englezi

Antena3 Antena3,
Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de lipsa de respect fata de englezi

Selectionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a acuzat de lipsa de respect pe starul nationalei Tarii Galilor, Gareth Bale, care a afirmat ca galezii sunt mai pasionati si mai mandri decat englezii, inaintea derby-ului dintre cele doua selectionate britanice, programat joi la Lens, in cadrul Grupei B de la EURO 2016. continuă pe Antena3

Tara Galilor debuteaza cu o victorie la prima sa participare la Campionatul European.Gareth Bale a dat gol, dar a provocat si o fractura de piramida nazala

Reprezentativa Tarii Galilor a invins, sambata, la Bordeaux, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Slovaciei, in primul meci din Grupa B de la Campionatul European.

Tara Galilor a debutat cu o victorie la prima sa participare la Campionatul European.Gareth Bale a dat gol, dar a provocat si o fractura de piramida nazala

Reprezentativa Tarii Galilor a invins, sambata, la Bordeaux, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Slovaciei, in primul meci din Grupa B de la Campionatul European.

Scandal sexual la Euro 2016. David De Gea, portarul nationalei Spaniei, implicat intr-o ancheta privind acte de pedofilie

David De Gea, favorit sa fie in poarta nationalei Spaniei la EURO 2016, este mentionat in ancheta referitoare la un scandal sexual, relateaza vineri un ziar spaniol, citat de AFP.

Tara arde si baba se piaptana. Un internaut i-a reprosat premierului prezenta la Euro 2016. Ce a raspuns Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, pe Facebook, unui internaut care ii reprosa ca a preferat sa mearga la Euro 2016, in loc sa rezolve problema voturilor lipsa. Tara arde si baba se.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis.

Mascota EURO 2016, confundata cu o jucarie sexuala. Ce spun organizatorii despre Super Victor

Parisul va fi capitala fotbalului european vineri seara. Iar ceremonia de deschiderea a Euro 2016 se anunta una cu adevarat grandioasa. Organizatorii Euro 2016 se afla insa intr- situatie.

EURO 2016. Haos in Franta! Cu doar cateva ore inaintea meciului Romania-Franta situatia este tragica

Parisul va fi capitala fotbalului european vineri seara. Iar ceremonia de deschiderea a Euro 2016 se anunta una cu adevarat grandioasa.

EURO 2016. Masuri extreme de securitate la meciul Franta-Romania

EURO 2016 Franta-Romania. Mai sunt cateva ore pana la meciul inagural al Euro 2016 dintre Franta si Romania. EURO 2016 Franta-Romania. Peste 15. 000 de romani sunt asteptati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )