Libnet.ro
UNICEF

19:45

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

EURO 2016. Mesajul lui Mihai Stoica inainte Franta - Romania

Cu putin timp inainte de startul EURO 2016, Mihai Stoica a postat un mesaj legat de meciul Romania - Franta. Directorul sportiv al Stelei a analizat lotul Frantei si a spus ca jucatorii romani.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire, nu a inteles, nu a fost in stare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca presedintele Iohannis reprezinta o dezamagire pentru el din cauza ca acesta a avut sansa sa patroneze realizarea unui proiect de tara serios si nu a dorit acest.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

in prag de EURO 2016, a fost lansata aplicatia pentru smartphone Alerta atentat

Cu doar trei zile inainte de inceperea EURO 2016,Guvernul francez a lansat aplicatia pentru smartphone denumita Alerta atentat. Aplicatia are menirea de a avertiza populatia in ca.

in prag de EURO 2016, a fost lansata aplicatia pentru smartphone Alerta atentat

Cu doar trei zile inainte de inceperea EURO 2016,Guvernul francez a lansat aplicatia pentru smartphone denumita Alerta atentat. Aplicatia are menirea de a avertiza populatia in ca.

Cum vad fotbalistii nationalei pericolul unor atentate la Euro 2016: mesajul lui Torje pentru romanii care vin la Paris

In contextul actual, dupa toate atacurile teroriste din ultima perioada, un drum parcurs, vineri, pana la Stade de France, folosind mijloacele de transport in comun, poate insemna un real pericol.

Liviu Dragnea, despre presedintele Klaus Iohannis: Pentru mine este o mare dezamagire

Presedintele PSD Liviu Dragnea considera ca seful statului Klaus Iohannis este o mare dezamagire dupa ce a avut sansa sa patroneze un proiect de tara sustinut de toate partidele si nu a.

EURO 2016. Mesajul premierului Dacian Ciolos, de pe stadionul Stade de France

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European.

Ion Cristoiu, despre reactia presedintelui la rezultatele alegerilor: Asta spune totul despre nenorocirea pe care o reprezinta Iohannis pentru PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit pe marginea primei reactii a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la rezultatele alegerilor locale, in contextul in care acesta din urma este plecat intr-o.

Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Victor Ponta, fost candidat in alegerile prezidentiale din 2014, are saptamanal pozitii extrem de critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il taxeaza in iesirile publice sau in postari pe contul sau de facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )