Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal monstru: Gica Craioveanu, dat afara din cauza consumului excesiv de alcool! Cine l-a lucrat la patron

Adevărul Adevărul,
Scandal monstru: Gica Craioveanu, dat afara din cauza consumului excesiv de alcool! Cine l-a lucrat la patron

Directorul de imagine al celor de la CS U Craiova a ramas fara loc de munca, dupa ce a fost prins beat la volan si a avut si o discutie aprinsa cu finantatorul Mihai Rotaru. continuă pe Adevărul

Cum a fost pedepsit Gica Hagi, dupa eliminarea din meciul cu Poli Iasi. Ce i-a infuriat pe cei de la FRF

Gica Hagi a primit o suspendare de doua etape din partea Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal FRF), dupa ce la meciul Viitorul Constanta Poli Iasi a fost eliminat, in minutul 84. Regele va sta in tribuna la doua meciuri importante din Liga 1: cu Universitatea Craiova in deplasare si cu CFR .

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta negativ cererea si a atenuarii ingrijorarii legata de livrarile Arabiei Saudite, transmite Reuters.

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va.

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta nega.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriile catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriilor companiei catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa .

Gica Craioveanu ar fi fost dat afara de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a lasat sa se-nteleaga ca l-a deranjat foarte tare escapada lui Craioveanu, care a fost prins baut la volan dupa meciul Universitatea Craiova Sepsi Sf. Gheorghe. Acesta ar fi fost reprosul.

Scandal monstru in Caracal! Jandarmii au descins in curtea familiei Melencu, iar bunicul Luizei s-a stropit cu benzina pentru a opri interventia. Mama fetei a lesinat si a fost dusa la spital (VIDEO)

Scandal urias la Caracal. Jandarmii au descins in curtea familiei Melencu pentru a o aduce cu forta pe mama Luizei la DIICOT, dupa ce aceasta a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice, relateaza B1TV. La.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )