Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scandal pe piata asigurarilor! Politele, de 15 ori mai mari (VIDEO)

B1 B1,
Scandal pe piata asigurarilor! Politele, de 15 ori mai mari (VIDEO)

Polite mai scumpe si de 15 ori si vanzari mai mari la companii de asigurari fara vreo strategie bine pusa la punct. Potrivit specialistilor din domeniul transporturilor, acestea sunt rezultatele politicii. continuă pe B1

Se maresc amenzile. Pentru ce vor plati romanii de doua ori mai mult

Persoanele si firmele care fac lucrari de constructii fara sa respecta legea vor risca amenzi de doua ori mai mari decat pana acum, adica de pana la 40. 000 de lei, incepand din 24.

O romanca a descoperit un metal de patru ori mai rezistent decat titanul

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Rice din Houston, condusa de Emilia Morosan, a creat un material foarte rezistent, prin topirea si alaturarea titanului si aurului. Aliajul este cea mai dura substanta metalica compatibila cu tesuturile vii, potrivit cercetatorilor. Cu alte cuvinte, este de patru ori mai rezistent decat titanul pur si [].

Jurnalistul Stelian Negrea: Afaceri in familie. Sotul sefei OMV Petrom a fost administrator al unuia dintre cei mai mari contractori ai OMV Petrom

Compania austriaca J. Christof, unul dintre cei mai importanti contractori ai OMV Petrom, cel mai mare jucator de pe piata autohtona a productiei si distributiei de carburanti, a decis sa-l puna administrator al afacerilor sale din Romania pe Alexandru Sergiu Gheorghe, nimeni altul decat sotul sefei OMV Petrom, Mariana Gheorghe.

O cercetatoare din Romania a obtinut cel mai dur aliaj din lume, de patru ori mai rezistent ca titanul

O cercetatoare romanca a facut o descoperire incredibila. Aceasta a reusit sa obtina un metal super-dur, de patru ori mai rezistent decat titanul, scrie bbc. com. Prof. Emilia Morosan, de la.

Deutsche Bank a inregistrat un profit de 50 de ori mai mic in trimestrul doi

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, a inregistrat un profit net in scadere cu 98% in trimestrul al doilea, de la 796 milioane de euro in urma cu un an la 18 milioane de euro, din cauza declinului veniturilor din tranzactii si a nivelului.

Pensionarii de lux ai Romaniei: Cine castiga cele mai mari pensii din tara (VIDEO)

Exista si pensionari fericiti in Romania! Oameni care, ajunsi la batranete, traiesc o viata lipsita de grija zilei de maine. Cea mai mare pensie din tara noastra este de 28. 000 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )