Libnet.ro
UNICEF

06:15

O cercetatoare din Romania a obtinut cel mai dur aliaj din lume, de patru ori mai rezistent ca titanul

B1 B1,
O cercetatoare din Romania a obtinut cel mai dur aliaj din lume, de patru ori mai rezistent ca titanul

O cercetatoare romanca a facut o descoperire incredibila. Aceasta a reusit sa obtina un metal super-dur, de patru ori mai rezistent decat titanul, scrie bbc. com. Prof. Emilia Morosan, de la. continuă pe B1

Cel mai gustos pandispan cu prune

Cel mai gustos pandispan cu prune poate fi obtinut numai daca urmezi pasii si recomandarile din cartea Dulciuri de casa de ieri si de azi a Mariei Cristea Soimu. Cumpara ingrediente proaspete, fii atent la pasi si vei obtine un delicios desert.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Cum a ajuns un oras de provincie din Romania sa aiba cel mai scump transport public din Europa de Est

Un abonament lunar nenominalizat pe toate liniile in orasul romanesc cu transport de lux costa 174 de lei. La Arad, acelasi pachet este tarifat cu 65 de lei, la Cluj 155 de lei, la Praga - 92 lei, la Budapesta 136 de lei,.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Cel mai inalt caine din lume are 2 metri, 76 de kilograme si se teme si de propria umbra

Un dulau din rasa Dog German, din Tara Galilor, ar putea sa intre in Cartea Recordurilor ca cel mai inalt caine din lume.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )