Libnet.ro
UNICEF

16:00

O romanca a descoperit un metal de patru ori mai rezistent decat titanul

Playtech Playtech,
O romanca a descoperit un metal de patru ori mai rezistent decat titanul

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Rice din Houston, condusa de Emilia Morosan, a creat un material foarte rezistent, prin topirea si alaturarea titanului si aurului. Aliajul este cea mai dura substanta metalica compatibila cu tesuturile vii, potrivit cercetatorilor. Cu alte cuvinte, este de patru ori mai rezistent decat titanul pur si []. continuă pe Playtech

Cum functioneaza sera verticala din Buzau. Plantele cresc pe o suprafata de 25 de ori mai mica decat ogorul clasic

Sera verticala ocupa mai putin teren la baza, iar eficienta este cel putin egala cu cea a serei traditionale, sustin cercetatorii Statiunii Legumicole Buzau, care au in exploatare o astfel de constructie cu o suprafata utila de la baza de 12 metri patrati si zece cupe rotitoare. Functioneaza deja de 9 ani, aici fiind produse numai rasaduri.

Guvernul turc da asigurari ca Fethullah Gulen este mai periculos decat Ossama Ben Laden

Predicatorul turc Fethullah Gulen, autoexilat in SUA si pe care Ankara il acuza ca este creierul puciului esuat din 15 iulie, este mai periculos decat Ossama Ben Laden, a dat asigurari astazi ministrul pentru afaceri europene Omur Celik, transmite EFE.

increderea consumatorilor din UE a scazut mai mult decat a celor din zona euro

Increderea consumatorilor din Uniunea Europeana a scazut, in iulie, mai mult decat a celor din zona euro, semn ca votul britanicilor pentru iesirea din UE Brexit) ar putea afecta mai putin blocul monetar decat tarile din afara sa.

Arteziana din centrul Buzaului a devenit functionala cu investitii mult mai mici decat estimasera vechii edili ai municipiului

Peste 12 miliarde de lei vechi voia fosta administratie din Palatul Comunal sa investeasca pentru modernizarea artezianei din centrul Buzaului. Banii n-au mai fost cheltuiti dupa ce opinia publica s-a scandalizat in urma aparitiei informatiei in mass-media locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )