Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scandal cu sabii intre doua familii de romi, dupa petrecerea de la Costesti: patru persoane au fost injunghiate

B1 B1,
Scandal cu sabii intre doua familii de romi, dupa petrecerea de la Costesti: patru persoane au fost injunghiate

Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata, cu multiple plagi injunghiate in urma unui scandal izbucnit intre doua fa. continuă pe B1

La spital, de la un scandal iscat dupa Ziua Romilor.

Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata, cu multiple plagi injunghiate in urma unui scandal izbucnit intre doua familii de romi, in municipiul Dragasani, in timpul caruia o masina a fost incendiata. Scandalul a izbucnit pe fondul unor neintelegeri mai vechi intre cele doua familii, dar si intrucat la Ziua Nationala a Romilor de la Costesti, judetul Valcea, membrii familiei Bratianu au adus mai .

Conflict izbucnit in Valcea, dupa Ziua Romilor: patru persoane au ajuns la spital; o masina a fost incendiata

Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata, cu multiple plagi injunghiate in urma unui scandal izbucnit intre doua familii de romi, in municipiul Dragasani, in timpul caruia o masina a fost incendiata, relateaza Mediafax.

Mai multi romi s-au batut cu cutitele dupa petrecerea de sambata. Patru persoane au fost ranite

Romii s-au batut cu cutitele dupa petrecerea de ieri din Dragasani. Patru persoane au fost ranite in urma altercatiei. Doi dintre raniti sunt in stare grava. Acestia vor fi operati. Corespondentul Antena.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )