Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal la ultima proba de la Evaluarea Nationala. Un subiect a fost formulat gresit

Antena3 Antena3,
Scandal la ultima proba de la Evaluarea Nationala. Un subiect a fost formulat gresit

Scandal urias la proba de Matematica de la Evaluarea Nationala. Mai multi profesori, elevi si parinti reclama ca cerinta punctului 6 de la Subiectul I de la proba de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale nu a fost corect formulata si i-a indus in eroare pe multi candidati. continuă pe Antena3

Perle la Romana, Evaluarea Nationala: Am fost intr-o statiune cool cu gipanul tatalui meu, unde am baut bauturi cum nu gasesti in tara asta prapadita

Profesorii care au corectat lucrarile elevilor ce au sustinut proba de Limba Romana la Evaluarea Nationala au avut parte, din nou, de exprimari hazlii si raspunsuri date dupa ureche.

O eroare la subiectul de matematica de la Evaluarea Nationala

Desi subiectele de la matematica, de la Evaluarea Nationala, au fost extrem de simple, un subpunct este gresit enuntat.

Evaluarea Nationala 2016: Baremul de la examenul de Matematica

Ministerul Educatiei a publicat baremul de evaluare si notare de la proba de Matematica a Evaluarii Nationale 2016. Subiectele de la examenul de astazi au fost concepute pe trei subiecte mari, fiecare cu mai multe sub-puncte. Elevii au avut la dispozitie 2 ore pentru a le rezolva. Este ultima proba a examenului sustinut de absolventii de clasa a VIII-a.

Evaluarea Nationala 2016. Candidat dupa proba la Matematica: Am abordat toate subiectele. Sper sa iau intre 7 si 8

Ultima proba la Evaluarea Nationala 2016 a avut loc miercuri, 29 iunie. Examenul la matematica a reprezentat o piatra de incercare pentru candidati.

Evaluarea Nationala 2016: Subiectele de la examenul de Matematica

Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri ultima proba din cadrul Evaluarii Nationale, examenul scris la Matematica. Elevii au avut de rezolvat varianta de subiecte numarul 7. Subiectele de Matematica au fost structurate pe trei mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte. Examenul a inceput la ora 9:00 iar elevii au avut la dispozitie 2 ore pentru a raspunde cerintelor. Primele rezultate vor fi afisate vineri, 1 iulie.

Evaluarea Nationala 2016. Peste 500 de elevi au sustinut a doua proba a Capacitatii

Evaluarea Nationala 2016. Peste 4. 100 elevi din judetul Cluj s-au inscris la examenul de Evaluare Nationala 2016. Dintre acestia, 561 au sustinut marti, 28 iunie, a doua proba a examenului de Capacitate, cea de Limba Materna.

Examenul la limba materna de la Evaluarea Nationala, la limita ilegalitatii

Profesorii acuza o gafa la marginea ilegalitatii la proba scrisa in limba germana de la Evaluarea Nationala, dupa ce elevilor li s-a dat de rezolvat subiectul care a fost rezerva anul trecut si care ulterior a fost public pe site-ul Ministerului Educatiei.

Evaluarea Nationala 2016. Eu m-am linistit cand am vazut subiectele

Absolventii de gimnaziu au sustinut luni, 27 iunie, proba la limba si literatura romana la Evaluarea Nationala 2016. Examenul de Capacitate 2016 se incheie miercuri, 29 iunie, cu proba la matematica.

Evaluarea Nationala 2016. Peste 4.100 de elevi sustin examenul de capacitate in judetul Cluj

Evaluarea Nationala 2016. Peste 4. 100 elevi din judetul Cluj s-au inscris la examenul de Evaluare Nationala 2016. Dintre acestia, 561 vor sustine si proba aferenta minoritatilor nationale - 67 la limba germana si 494 la limba maghiara.

FOTO VIDEO Evaluarea Nationala 2016. Poezia a descretit fruntile elevilor. Subiectele au avut dificultate medie

Emotii mari pentru ceipeste 4. 500 de elevi bihoreni au sustinut proba scrisa de Limba si literatura romana la Evaluarea Nationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )