Libnet.ro
UNICEF

23:45

Scandal pe voturi la Sectorul 1 - Tudorache: De luni, cei care au informatii vor fi chemati la audieri. Sunt optimist ca adevarul se va afla

Adevărul Adevărul,
Scandal pe voturi la Sectorul 1 - Tudorache: De luni, cei care au informatii vor fi chemati la audieri. Sunt optimist ca adevarul se va afla

Daniel Tudorache a declarat, la iesirea de la audierea de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ), unde a depus plangere pe numele presedintelui biroului electoral sector 1 Nicolae Sprincu, ca de luni toate persoanele care ar avea informatii despre caz vor fi chemate la audieri. continuă pe Adevărul

Tudorache, la iesirea de la Sectia Speciala, dupa ce a depus plangere impotriva presedintelui Biroului Electoral Sector 1: De luni, cei care au informatii vor fi chemati la audieri

Daniel Tudorache a declarat, la iesirea de la audierea de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ), unde a depus plangere pe numele presedintelui biroului electoral sector 1 Nicolae Sprincu, ca de luni toate persoanele care ar avea informatii despre caz vor fi chemate la audieri, scrie News. ro. Avocatul edilului in functie al Primaria Sector 1 Mihai Dragan a adaugat ca dupa ce vor fi consumate caile de atac la birourile electorale vor fi folosite cai de atac in instante civile.

Dan Tudorache, la iesirea de la SIIJ, unde a depus o plangere impotriva presedintelui BES 1: Cei care au informatii vor fi chemati la audieri, de luni

Primarul in functie Daniel Tudorache a fost chemat vineri la Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie, unde a depus o plangere impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, Nicolae.

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

Se schimba regulile: carantina sau teste negative pentru cei care vin in Romania din tari unde situatia infectarilor este mai mare ca la noi

Premierul Ludovic Orban a explicat astazi ca Romania este pregatita sa introduca restrictii pentru cetatenii care vin din tari unde numarul infecatarilor este mai mare decat in tara noastra. Acesti cetateni vor trebui sa urmeze un set de reguli, in functie de durata pe care o vor petrece in Romania. Astfel, cei care vor sta mai putin de 3 zile vor trebui sa prezinte la granita un test COVID negativ.

Un primar s-a razbunat crunt pe toti cei care nu l-au votat. A decis sa isi ia inapoi bancile din portile oamenilor, cu buldozerul (VIDEO)

Razbunarea cruta din partea unui primar, pentru cei care nu l-au votat la scrutinul din 27 septembrie, asta au vazut oamenii din localitatea Comana, judetul Giurgiu. Culmea, primarul a fost reales, dar supararea.

Dan Barna: Ideea ca observatorii USR ar fi pus mana pe saci e o minciuna Cine ar fi unul dintre cei care manipuleaza sacii cu voturi in imaginile aparute in spatiul public (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca reprezentantii USR-PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1, iar una dintre persoanele care apare in imaginile din incaperea unde erau depozitati.

Dan Tudorache, despre barbatul care a luat procesele verbale: Le strangea si mergea cu ele....

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca barbatul care a vrut sa plece cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului BES) 1 avea acest drept.

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

Site de joburi: Peste 10.000 de startup-uri si IMM-uri au facut angajari in ultimele 9 luni. Cei mai activi angajatori

IMM-urile si companiile startup au avut in primele 9 luni ale anului un ritm sustinut de recrutari, peste 10. 000 de angajatori din acest segment fiind in cautare de candidati in aceasta perioada. Numarul este cu aproximativ 20% mai mic decat in aceeasi perioada a anului trecut, lucru explicabil nu doar prin inchiderea unor business-uri din aceasta categorie, ci si prin decizia celor care au rezistat de a bloca planurile de expansiune, potrivit eJobs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )