Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar s-a razbunat crunt pe toti cei care nu l-au votat. A decis sa isi ia inapoi bancile din portile oamenilor, cu buldozerul (VIDEO)

B1 B1,
Un primar s-a razbunat crunt pe toti cei care nu l-au votat. A decis sa isi ia inapoi bancile din portile oamenilor, cu buldozerul (VIDEO)

Razbunarea cruta din partea unui primar, pentru cei care nu l-au votat la scrutinul din 27 septembrie, asta au vazut oamenii din localitatea Comana, judetul Giurgiu. Culmea, primarul a fost reales, dar supararea. continuă pe B1

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Se schimba regulile: carantina sau teste negative pentru cei care vin in Romania din tari unde situatia infectarilor este mai mare ca la noi

Premierul Ludovic Orban a explicat astazi ca Romania este pregatita sa introduca restrictii pentru cetatenii care vin din tari unde numarul infecatarilor este mai mare decat in tara noastra. Acesti cetateni vor trebui sa urmeze un set de reguli, in functie de durata pe care o vor petrece in Romania. Astfel, cei care vor sta mai putin de 3 zile vor trebui sa prezinte la granita un test COVID negativ.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

Orban: Cei care au fost la petrecerile organizate pentru castigarea alegerilor, posibil infectati! Nu s-au respectat regulile

Premierul Ludovic Orban a cerut persoanelor care au participat petrecerile care au fost organizate dupa castigarea alegerilor sa se comporte ca si cum ar fi posibil infectati, pentru ca la aceste petreceri nu s-au respectat regulile.

New York-ul se pregateste sa ii amendeze pe cei care refuza sa poarte masca

Orasul american New York va impune amenzi persoanelor care refuza sa poarte masca, pe fondul crester.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )