Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat

Hotnews Hotnews,
 Scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din functia de director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, precum si din cea de director artistic al ansambulului folcloric Dor Transilvan, ca urmare a difuzarii colindului antisemit pe TVR 3, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat in urma scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din functia de director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, precum si din cea de director artistic al ansambulului folcloric Dor.

Cazul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Televiziunea se distanteaza categoric de astfel de manifestari

Televiziunea publica a revenit, miercuri, cu o noua pozitie in cazul colindului cu versuri antisemite difuzat vineri de TVR 3. Daca, ieri, TVR arata ca este vorba despre o interpretare neinsipirata pe care a selectat-o alta institutie, astazi TVR 3 si studioul regional TVR Cluj arata, intr-un comunicat, ca regreta incidentul si se distanteaza categoric de astfel de manifestari. Pe de alta parte, Mediafax il citeaza pe directorul Centrului clujean care a selectat colindul respectiv pentru a aparea in emisiunea de vineri, director care spune ca nu exista colinde antisemite.

BOR, replica in scandalul colindului antisemit: Cantecele indeamna la bunatate.

Biserica Ortodoxa dezaproba manifestarile antisemite, pentru ca acestea sunt potrivnice Evangheliei iubirii lui Hristos, arata Patriarhia intr-un comunicat. Citeste si: UPDATE. Scandalul colindului antisemit: Televiziunea Romana, amendata cu 50. 000 de lei Astfel, BOR raspunde acuzatiilor facute de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA), in cazul colindului antisemit difuzat, vineri, pe TVR 3. Marti seara, MCA Romania a notat, intr-un comunicat remis redactiei, ca .

Scandalul colindului antisemit. Vainer: Astfel de situatii, nici macar din greseala.

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti, deputatul Aurel Vainer, condamna difuzarea colindului antisemit la TVR 3, aratand ca o astfel de situatie nu ar trebui sa apara, nici macar din greseala, ignoranta sau neatentie. Citeste si: BOR, replica in scandalul colindului antisemit: Cantecele indeamna la bunatate Intr-un comunicat remis Romaniei Libere, Federatia Comunitatilor Evreiesti FCER) cere ca persoanele care au gresit sa fie identificate si sa-si asume consecintele care decurg .

Scandalul colindului antisemit: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat.

Directorul Centrului Judetean pentru Conservarea Culturii din Cluj si-a dat demisia, dupa ce a aprobat difuzarea unui colind antisemit pe TVR 3, la cererea sefului CJ Cluj, transmite Mediafax. Tiberiu Groza spune ca isi asuma in totalitate responsabilitatea pentru selectia colindelor care au fost difuzate in 6 decembrie intr-o emisiune la TVR3 si TVR Cluj si ca, pentru stingerea acestui scandal, demisioneaza din functia de manager al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea .

Scandalul colindului antisemit de la TVR 3: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din functia de director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, precum si din cea de director artistic al ansambulului folcloric Dor.

Ambasada SUA a criticat difuzarea colindului antisemit difuzat la TVR 3

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis .

Clujeanul raspunzator de scandalul colindului antisemit de la TVR si-a dat demisia

Tiberiu Groza, presedintele Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, cel care a ales colindul considerat antisemit la lansarea TVR3, si-a prezentat astazi demisia presedintelui Consiliului Judetean Cluj. Tot astazi, Groza si-a anuntat si demisia din ansamblul folcloric Dor Transilvan, cel care a interpetat colindul.

UPDATE. Scandalul colindului antisemit: TVR 3 se spala pe maini; Ambasada Israelului, MAE si ...

UPDATE: Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel isi exprima ingrijorarea si dezacordul fata de difuzarea colindului cu un mesaj antisemit de o maxima gravitate si vulgaritate, conform unui comunicat remis redactiei. Totodata, Institutul Elie Wiesel ii cere presedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, sa retraga CD-ul care contine melodia antisemita sa fie retras de pe piata. Vezi adresa atasata) Si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a condamnat, intr-un comunicat .

Clujeanul raspunzator de scandalul colindului antisemit si-a dat demisia

Tiberiu Groza, presedintele Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, cel care a ales colindul considerat antisemit la lansarea TVR3, si-a prezentat astazi demisia presedintelui Consiliului Judetean Cluj. Tot astazi, Groza a anuntat conducerii sindicatului RATUC demisia si de la ansamblul folcloric Dor Transilvan, cel care a interpretat colindul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )