Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scandalul refugiatilor din Romania ia amploare. Ce a declarat ministrul de Externe

Antena3 Antena3,
Scandalul refugiatilor din Romania ia amploare. Ce a declarat ministrul de Externe

Ministrul Afacerilor de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, in fata Ambasadei Spaniei, ca Romania nu a acceptat ideea unor cote obligatorii de refugiati, dar ca ne vom face datoria ca tara membra. continuă pe Antena3

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Liberalii avertizeaza: Exista riscul ca toate salariile din Romania sa scada cu peste 20%, de la 1 ianuarie 2018

Vicepresedintele PNL Florin Roman sustine ca daca PSD-ALDE nu renunta la masura privind obligatia angajatilor de a plati contributia la asigurarile sociale, toate salariile din Romania vor scadea cu 22.

O fresca ciudata dintr-o biserica din Romania prevesteste Apocalipsa. Pictura dateaza din 1737

O fresca dintr-o biserica din Romania socheaza cu adevarat pe toti cei care o privesc. Si asta pentru ca anunta Apocalipsa. in Biserica Sfintul Nicolae din Schei exista o pictura.

Romania acorda 5,3 milioane euro asistenta umanitara refugiatilor din Siria

Romania acorda in acest an asistenta umanitara pentru refugiatii din Siria in valoare de 5,3 milioane de euro, anunta Ministerul de Externe, printr-un comunicat. in anul 2017, Rom.

Firmele spaniole de transport isi muta sediile in cutii postale din Romania, ca sa fenteze plata taxelor la ele acasa

Tot mai multe companii de transport care opereaza in Spania isi muta sediile in Romania si Bulgaria, pentru a scapa de plata unor taxe, dar si pentru forta de munca ieftina din aceste.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat.

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Femeile din Romania ar putea primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar.

Sabin Orcan: Codrut Marta a fost asasinat, anchetatorii exclud ideea ca a fugit din Romania

Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera, a anuntat duminica seara, la B1 Tv, ca, potrivit anchetatorilor, Codrut Marta ar fi fost asasinat.

Ce strategie propune Ministerul Justitiei pentru ca penitenciarele din Romania sa obtina venituri in plus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) va putea sa obtina venituri in plus, prin exploatarea muncii detinutilor, dar si din valorificarea produselor obtinute din activitatea proprie, potrivit unui proiect de lege lansat in dezbatere publica de Ministerul Justitiei MJ).

Imagini socante filmate de un sofer din Romania. Mergea pe un drum judetean cand a vazut cum prin fata sa trece ceva neobisnuit. Nu i-a venit sa creada ochilor. Te trec fiorii (FOTO+VIDEO)

Un sofer buzoian a avut parte de o aparitie bizara in timp ce conducea noaptea pe un drum judetean. Deodata, pe drum, din senin, apare o naluca alba, care nu pare sa se grabeasca sa treaca pe partea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )