Libnet.ro
UNICEF

16:45

O fresca ciudata dintr-o biserica din Romania prevesteste Apocalipsa. Pictura dateaza din 1737

Antena3 Antena3,
O fresca ciudata dintr-o biserica din Romania prevesteste Apocalipsa. Pictura dateaza din 1737

O fresca dintr-o biserica din Romania socheaza cu adevarat pe toti cei care o privesc. Si asta pentru ca anunta Apocalipsa. in Biserica Sfintul Nicolae din Schei exista o pictura. continuă pe Antena3

Intersectie din Romania unica in Europa. Ce o face atat de importanta (FOTO)

O intersectie din Romania este unica in Europa printr-un detaliu aparte. Aceasta se afla in judetul Cluj si este locul unde se intalnesc sapte strazi, fapt care o face atat de.

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 43% in primul semestru

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43% in prima jumatate a acestui an, atingand o valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, fiind impulsionata in special de tranzactiile cu portofolii de retail, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox.

Vesti proaste de la TAROM. in ce situatie se afla principala companie aeriana din Romania

Compania TAROM se afla in cadere libera. La sfarsitul lunii iunie, principala companie aeriana din Romania inregistrase pierderi de peste 104 milioane de lei, de patru ori mai mari fata de.

SUA aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

America aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

Presa spaniola: Luare de ostatici la Barcelona, intr-un restaurant si intr-o biserica din zona La Rambla (VIDEO)

Presa spaniola scrie ca 80 de oameni s-ar fi baricadat intr-o biserica si ca acolo ar fi luati ostatici de catre cel de-al doilea atacator. Informatia nu este insa confirmata de.

Imagini socante filmate de un sofer din Romania. Mergea pe un drum judetean cand a vazut cum prin fata sa trece ceva neobisnuit. Nu i-a venit sa creada ochilor. Te trec fiorii (FOTO+VIDEO)

Un sofer buzoian a avut parte de o aparitie bizara in timp ce conducea noaptea pe un drum judetean. Deodata, pe drum, din senin, apare o naluca alba, care nu pare sa se grabeasca sa treaca pe partea.

Vedeta din Romania, prinsa in infernul din Barcelona! A fost oprit de politisti cu mitraliere!

Teroristii au lovit din nou in Europa, iar de aceasta data tinta a fost Barcelona. 14 persoane au fost ucise de soferul unei furgonete care a intrat cu masina pe cea mai mare artera pietonala a Spaniei, La.

Oficial: noi probleme la cea mai importanta autostrada din Romania. Compania de Autostrazi a reziliat contractul pentru studiul de fezabilitate Pitesti - Sibiu si vrea sa faca studiul cu inginerii proprii

Oficialii Companiei de Autostrazi CNAIR, in subordinea Ministerului Transporturilor) au confirmat pentru HotNews. ro ca au incetat contractul cu asocierea dintre firmele Spea Italia) si Tecninc Consulting Romania) pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti - Sibiu. HotNews. ro a publicat ieri in exclusivitate informatia. Seful CNAIR, Stefan Ionita, a anuntat ca studiul va fi facut de inginerii CNAIR, iar in octombrie va fi lansata licitatia pentru lucrarile de proiectare si constructie.

Cadouri de la primarie, noua metoda de inselaciune din Romania

Un pensionar in varsta de 71 de ani, din Hunedoara, a reclamat la Politie ca in timp ce se deplasa pe strada Strandului, din Deva, a fost abordat de un barbat necunoscut. Acesta a coborat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )