Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce strategie propune Ministerul Justitiei pentru ca penitenciarele din Romania sa obtina venituri in plus

România Liberă România Liberă,
Ce strategie propune Ministerul Justitiei pentru ca penitenciarele din Romania sa obtina venituri in plus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) va putea sa obtina venituri in plus, prin exploatarea muncii detinutilor, dar si din valorificarea produselor obtinute din activitatea proprie, potrivit unui proiect de lege lansat in dezbatere publica de Ministerul Justitiei MJ). continuă pe România Liberă

O fresca ciudata dintr-o biserica din Romania prevesteste Apocalipsa. Pictura dateaza din 1737

O fresca dintr-o biserica din Romania socheaza cu adevarat pe toti cei care o privesc. Si asta pentru ca anunta Apocalipsa. in Biserica Sfintul Nicolae din Schei exista o pictura.

Intersectie din Romania unica in Europa. Ce o face atat de importanta (FOTO)

O intersectie din Romania este unica in Europa printr-un detaliu aparte. Aceasta se afla in judetul Cluj si este locul unde se intalnesc sapte strazi, fapt care o face atat de.

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 43% in primul semestru

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43% in prima jumatate a acestui an, atingand o valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, fiind impulsionata in special de tranzactiile cu portofolii de retail, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox.

Vesti proaste de la TAROM. in ce situatie se afla principala companie aeriana din Romania

Compania TAROM se afla in cadere libera. La sfarsitul lunii iunie, principala companie aeriana din Romania inregistrase pierderi de peste 104 milioane de lei, de patru ori mai mari fata de.

Toader ia apararea comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009

Tudorel Toader a luat apararea, joi dimineata, demersului comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, care a solicitat Parchetului General dosarul - inchis - asupra scrutinului prezidential din 2009, si a explicat ca de ce a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara in cazul procurorului general Augustin Lazar, care a refuzat sa dea curs solicitarii parlamentarilor si s-a adresat CSM, potrivit surselor din presa.

Sotul viceprim-ministerei Sevil Shhaideh, Akram, fost angajat al administratiei Bashar al-Assad, este consilier la Ministerul Agriculturii din Romania

Sotul viceprim-ministrei de la Bucuresti Sevil Shhaideh, sirianul Akram Shhaideh, care a ocupat functii guvernamentale in administratia liderului de la Damask, Bashar al-Assad, activeaza in prezent intr-o functie de consilier la Ministerul roman al Agriculturii.

Sotul viceprim-ministrei Sevil Shhaideh, Akram, fost angajat al administratiei Bashar al-Assad, este consilier la Ministerul Agriculturii din Romania

Sotul viceprim-ministrei de la Bucuresti Sevil Shhaideh, sirianul Akram Shhaideh, care a ocupat functii guvernamentale in administratia liderului de la Damask, Bashar al-Assad, activeaza in prezent intr-o functie de consilier la Ministerul roman al Agriculturii.

Guvernul Dragnea - Tudose a inceput demersurile pentru relocarea in Romania a 2.000 de refugiati

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca recent a fost facuta o oferta pentru relocarea in Romania a 1. 942 de refugiati aflati acum in Grecia si Italia. Recent, am.

Ministrul Afacerilor Externe: Am facut o oferta pentru relocarea in Romania a 1.942 de refugiati

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca recent a fost facuta o oferta pentru relocarea in Romania a 1. 942 de refugiati aflati in Grecia si Italia. Recent,.

Oficial: noi probleme la cea mai importanta autostrada din Romania. Compania de Autostrazi a reziliat contractul pentru studiul de fezabilitate Pitesti - Sibiu si vrea sa faca studiul cu inginerii proprii

Oficialii Companiei de Autostrazi CNAIR, in subordinea Ministerului Transporturilor) au confirmat pentru HotNews. ro ca au incetat contractul cu asocierea dintre firmele Spea Italia) si Tecninc Consulting Romania) pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Pitesti - Sibiu. HotNews. ro a publicat ieri in exclusivitate informatia. Seful CNAIR, Stefan Ionita, a anuntat ca studiul va fi facut de inginerii CNAIR, iar in octombrie va fi lansata licitatia pentru lucrarile de proiectare si constructie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )