Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scandia Sibiu, REACTIE in noul scandal alimentar cu carne de cal

Antena3 Antena3,
Scandia Sibiu, REACTIE in noul scandal alimentar cu carne de cal

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in. continuă pe Antena3

Romania, in centrul unui nou SCANDAL ALIMENTAR cu carne de cal

Scandalurile alimentare par sa se tina scai de Romania. Autoritatea pentru Siguranta Alimentatiei din Marea Britanie a emis o alerta alimentara dupa ce testele ADN au aratat urme de carne de cal in produsele.

Scandalul conservelor romanesti din Marea Britanie. Cum se apara firma Scandia Sibiu.

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu, citata de Mediafax. Compania Scandia Food subliniaza ca retragerea nu a avut loc din cauza unui pericol alimentar, ci este o consecinta a unei etichetari neconforme, se arata intr-un comunicat al Scandia .

Scandia Sibiu: Conservele de carne retrase din Marea Britanie contineau ADN cabalin, nu carne de cal

Scandia Sibiu a anuntat, vineri seara, ca produsele de carne de vita retrase din Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin si nu carne de cal, acestea fiind in limitele de continut admise si conforme cu.

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal, ci urme de ADN cabalin

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu.

Romania, in centru unui nou scandal alimentar in Anglia

Autoritatea pentru Siguranta Alimentatiei din Marea Britanie a descoperit, in urma testelor ADN, urme de carne de cal in conservele cu carne care provin din tara noastra, informeaza sursele de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )