Libnet.ro
UNICEF

17:15

Scandia Sibiu: Conservele de carne retrase din Marea Britanie contineau ADN cabalin, nu carne de cal

B1 B1,
Scandia Sibiu: Conservele de carne retrase din Marea Britanie contineau ADN cabalin, nu carne de cal

Scandia Sibiu a anuntat, vineri seara, ca produsele de carne de vita retrase din Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin si nu carne de cal, acestea fiind in limitele de continut admise si conforme cu. continuă pe B1

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal, ci urme de ADN cabalin

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu.

Scandalul conservelor romanesti din Marea Britanie. Cum se apara firma Scandia Sibiu.

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu, citata de Mediafax. Compania Scandia Food subliniaza ca retragerea nu a avut loc din cauza unui pericol alimentar, ci este o consecinta a unei etichetari neconforme, se arata intr-un comunicat al Scandia .

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

Sfarsit tragic pentru o romanca din Marea Britanie. Femeia a fost injunghiata

O romanca si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiata in plina strada in orasul britanic Ilford. Cu ultimele puteri, tanara in varsta de 24 de ani a reusit sa se tarasca intr-un restaurant din.

Scandia Sibiu, REACTIE in noul scandal alimentar cu carne de cal

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in.

FOTO Politia din Marea Britanie cauta ucigasul unei tinere din judetul Buzau

Politia comitatului Essex, Marea Britanie, il cauta de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost injunghiata marti noapte, pe o strada din Illford. Mai multi martori sustin ca femeia a intrat intr-un fast-food plina de sange dupa care s-a prabusit. A murit cateva ore mai tarziu, la un spital din Londra. Avea o fetita de sapte ani si era insarcinata in trei luni.

Un roman misterios, erou pentru o femeie din Marea Britanie careia i-a salvat cainele

Stapana unui caine grav ranit care a fost dus la veterinar de un roman necunoscut vrea sa ii multumeasca acestuia, scrie Oxford Mail, care il cauta pe roman.

Marea Britanie acuza Romania ca a exportat conserve de carne de vita continand urme de carne de cal

Romania este implicata intr-un nou scandal privind etichetarea carnii. Presedintele ANSVSA, Vlad Manastireanu, a precizat joi pentru B1 TV ca inspectorii sanitari din Marea Britanie au descoperit in mai multe.

Marea Britanie: ADN de cal, descoperit in conserve de carne de vita provenind din Romania

Un lot de observe de carne de vita feliata, provenind din Romania, a fost retras din doua lanturi de magazine din Marea Britanie dupa ce analizele au confirmat ca produsul contine ADN de cal, relateaza Sky News.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )