Libnet.ro
UNICEF

15:45

Scena violenta intr-un mall din Bucuresti. O mama care si-ar fi agresat copilul, incatusata de politisti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Scena violenta intr-un mall din Bucuresti. O mama care si-ar fi agresat copilul, incatusata de politisti - VIDEO

Scena socanta, filmata intr-un mall din Bucuresti de un martor. in imaginile postate pe o retea de socializare, se vede cum o femeie este tarata de doi politisti pe holurile. continuă pe Antena3

Femeia retinuta de politisti intr-un mall din Bucuresti este fiica unui cunoscut lautar

Femeia retinuta intr-un mall din Bucuresti dupa ce si-ar fi batut copilul, vineri seara, este fiica unui cunoscut lautar din Capitala, Tudorel Paganini, violonist de profesie. Potrivit barbatului,.

Rasturnare de situatie in scandalul din mall. Ce spune tatal femeii retinute, dupa ce aceasta si-ar fi agresat copilul - VIDEO

Scena socanta, filmata intr-un mall din Bucuresti de un martor. in imaginile postate pe o retea de socializare, se vede cum o femeie este tarata de doi politisti pe holurile.

Scene halucinante intr-un mall din Capitala: O femeie care si-a batut copilul intr-un magazin, retinuta. O vanzatoare si agentii care au intervenit ar fi fost si ei agresati (VIDEO)

UPDATE: Dupa audieri, femeia a fost retinuta. O femeie a fost saltata cu forta de politisti, dupa ce a provocat un scandal monstru intr-un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Suparata ca.

Neagu Djuvara va fi inmormantat duminica. Slujba de inmormantare, la Catedrala greco-catolica din Bucuresti

Istoricul Neagu Djuvara, care a murit joi, la varsta de 101 ani, va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Capitala, slujba de inmormantare urmand sa aiba loc la Catedrala greco-catolica Sfantul Vasile cel Mare, informeaza Episcopia Greco-Catolica de Bucuresti, intr-un comunicat difuzat vineri.

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

Sunt patru comune din Republica Moldova care vor unirea cu Romania

Senatorul Traian Basescu a declarat ieri seara ca sunt patru comune din Republica Moldova care au semnat, prin locuitorii, primarii si secretarii acestora, pentru unirea cu Romania.

Barbatul care si-a injunghiat mortal sotia intr-o gradinita din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia vineri, intr-o gradinita din Sectorului 2 din Capitala, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva.

O institutie facuta pentru invingatorii vietii. Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, scoala elitelor romanesti (FOTO)

Material realizat prin Programul Cultural Bucuresti - Centenar cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic in episodicul meu popas prin.

O femeie a fost injunghiata mortal de sotul ei in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

O femeie a fost injunghiata in apropierea unei gradinite din Bucuresti

O femeie de 38 de ani a fost injunghiata, vineri, in apropierea unei gradinite din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii, victima a fost gasita de medicii SMURD in stop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )