Libnet.ro
UNICEF

11:30

Barbatul care si-a injunghiat mortal sotia intr-o gradinita din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile

Hotnews Hotnews,
 Barbatul care si-a injunghiat mortal sotia intr-o gradinita din Bucuresti a fost arestat pentru 30 de zile

Barbatul acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia vineri, intr-o gradinita din Sectorului 2 din Capitala, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Bucuresti, anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva. continuă pe Hotnews

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost prezentat, sambata, magistratilor cu propunere de arestare preventiva, iar acestia au admis cererea procurorilor. Suspectul a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile de catre Tribunalul Bucuresti.

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie a fost retinut pentru 24 de ore

Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost retinut pentru 24 de ore. El urmeaza sa fie prezentat sambata instantei cu propunere.

Autorul crimei de la gradinita ar fi vrut sa se sinucida in fata sotiei, nu sa o omoare. Dezvaluiri cutremuratoare

Barbatul care si-a ucis sotia in gradinita la care era directoare a facut niste marturisiri socante. Se pare ca avea de gand sa se sinucida in fata acesteia, nu sa o omoare, dar lucrurile.

Criminalul de la gradinita, arestat pentru 30 de zile

Autorul crimei de la gradinita, in urma careia si-a injunghiat mortal sotia chiar institutia la care era directoare, a fost arestat pentru 30 de zile. Stire in.

Un nou caz cu un militar care si-a abuzat sotia a fost scos la lumina. Marturiile socante ale victimei

La scurt timp dupa ce ofiterul MApN si-a ucis iubita intr-un coafor, un nou caz in care un militar si-a abuzat frecvent sotia a fost impartasit. O alta femeie a inceput sa povesteasca.

Ce s-a intamplat cu barbatul care ameninta ca va impinge femei la metrou

Barbatul din Morteni, judetul Dambovita, care posta amenintari pe Facebook a fost internat la Psihiatrie, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IJP).

Cine e BARBATUL care a SLEFUIT-O pe Radulescu: A invatat-o limbi straine si a dus-o la Cannes!

Mihaela Radulescu, 48 de ani, a fost descoperita, dupa ce Oana Roman a facut dezvaluiri despre cel care a trasformat-o pe vedeta de la Pro Tv intr-o diva de Monaco. Roman a vorbit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )