Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Antena3 Antena3,
Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei. Dobanda cheie si ROBOR vor creste din luna in luna si vor ajunge la 5% anul acesta. Vesti proaste sunt si pentru cei care. continuă pe Antena3

RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

Cresterea economica despre care vorbesc politicienii nu se simte deloc in bucunarele romanilor. Din contra! Romanii cu credite in lei au motive serioase de ingrijorare. Joi, indicele ROBOR a atins nivelul maxim.

Atentie! Anunt important pentru romanii care au lucrat cel putin trei ani in statele Uniunii Europene

Legislatia Romaniei este atat de stufoasa incat majoritatea romanilor nici nu au idee de drepturile pe care le au si de care pot profita din plin. Unul dintre ele se refera la persoanele care au lucrat pentru ce.

Anunt oficial! Salarii marite cu 25% pentru romanii care lucreaza in acest domeniu!

Majorarea salariilor pentru personalul din familia ocupationala Justitie in anul 2018 se va face prin majorarea cu 25%, incepand cu luna ianuarie 2018, a salariului de baza / indemnizatiei de incadrare avute.

Deputatii au votat. Amenda de 5.000 pentru romanii care nu fac asta!

Orice persoana care are un teren in Romania va fi obligata sa ia masuri pentru a distruge ambrozia, o buruiana ce creste de obicei pe marginea drumurilor, pe ogoare sau pe terenurile lasate in paragina,.

Senatorii au votat: Amenzi mari pentru romanii care fac asta!

Refuzul persoanelor de a se legitima, neplacerile provocate vecinilor prin galagie si nerespectarea orelor de liniste, lasarea animalelor periculoase in libertate sau cersetoria vor fi sanctionate cu amenzi mai.

Radu Banciu, despre declaratiile Olgutei Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, doua-trei, cate or fi fost, nu a facut nimic pentru mediul privat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile ministrului Muncii privind scaderile salariale de care s-au plans unii angajati dupa trecerea contributiilor de la.

Legea privind Holocaustul a intrat in vigoare in Polonia. Pedepse dure pentru cei care vorbesc despre complicitatile cu Germania nazista

Presedintele polonez Andrzej Duda a promulgat marti contestata lege privind Holocaustul, menita sa apere imaginea tarii si care a provocat tensiuni cu Israelul, SUA si Ucraina, transmite AFP. Legea impune.

OFICIAL: Amenzi URIASE pentru cei care nu SCAPA de AMBROZIA din curte

Proiectul de lege privind combaterea ambroziei a fost adoptat de deputati cu 264 de voturi si o abtinere. Ambrozia este considerata cea mai alegergena planta din tara noastra. Amenzile pentru incalcarea.

BNR, despre Bitcoin: Descurajam orice fel de implicare in legatura cu monedele virtuale, inclusiv din perspectiva furnizarii de servicii pentru entitatile care ofera servicii de investitii sau de tranzactionare

BNR descurajeaza orice fel de implicare in legatura cu monedele virtuale, inclusiv din perspectiva furnizarii de servicii pentru entitatile care ofera servicii de investitii sau de tranzactionare a acestor monede, se arata intr-un comunicat transmis marti de autoritatea monetara. In contextul evolutiei schemelor de monede virtuale, inclusiv a riscurilor asociate acestora, Banca Nationala a Romaniei isi intareste pozitia exprimata prin comunicatul emis in martie 2015, cand atragea atentia asupra riscului ridicat de pierdere a sumelor investite in astfel de monede.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )