Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atentie! Anunt important pentru romanii care au lucrat cel putin trei ani in statele Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Atentie! Anunt important pentru romanii care au lucrat cel putin trei ani in statele Uniunii Europene

Legislatia Romaniei este atat de stufoasa incat majoritatea romanilor nici nu au idee de drepturile pe care le au si de care pot profita din plin. Unul dintre ele se refera la persoanele care au lucrat pentru ce. continuă pe Antena3

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei

Scenariu socant facut de specialisti pentru romanii care au credite in lei. Dobanda cheie si ROBOR vor creste din luna in luna si vor ajunge la 5% anul acesta. Vesti proaste sunt si pentru cei care.

Anunt oficial! Salarii marite cu 25% pentru romanii care lucreaza in acest domeniu!

Majorarea salariilor pentru personalul din familia ocupationala Justitie in anul 2018 se va face prin majorarea cu 25%, incepand cu luna ianuarie 2018, a salariului de baza / indemnizatiei de incadrare avute.

Deputatii au votat. Amenda de 5.000 pentru romanii care nu fac asta!

Orice persoana care are un teren in Romania va fi obligata sa ia masuri pentru a distruge ambrozia, o buruiana ce creste de obicei pe marginea drumurilor, pe ogoare sau pe terenurile lasate in paragina,.

Senatorii au votat: Amenzi mari pentru romanii care fac asta!

Refuzul persoanelor de a se legitima, neplacerile provocate vecinilor prin galagie si nerespectarea orelor de liniste, lasarea animalelor periculoase in libertate sau cersetoria vor fi sanctionate cu amenzi mai.

Anunt alarmant pentru romani de la Banca Nationala. Ce se intampla cu preturile

Anunt alarmant pentru romani de la Banca Nationala. Pana la inceputul lunii aprilie vom avea parte de cresteri de preturi. Guvernatorul BNR recunoaste ca inca de la sfarsitul anului trecut romanii sup.

Elon Musk, anunt important: SpaceX se pregateste pentru lansarea in spatiu a celei mai puternice rachete. Aceasta va avea la bord o masina electrica Tesla

Un nou eveniment important urmeaza sa aiba loc in compania SpaceX. Marti, la ora 18:30 GMT, urmeaza sa fie lansata Racheta Falcon. La bordul rachetei nu va exista echipaj uman, insa va fi plasata o.

Mesaj iMPORTANT pentru Casa Regala! Ce se intampla cu PALATUL ELISABETA

Familia Regala ramane la Palatul Elisabeta in schimbul unei chirii lunare chiar si dupa 5 februarie, data la care ar fi urmat sa elibereze imobilul. Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului.

Mesaj IMPORTANT pentru Casa Regala! Ce se intampla cu PALATUL ELISABETA

Familia Regala ramane la Palatul Elisabeta in schimbul unei chirii lunare chiar si dupa 5 februarie, data la care ar fi urmat sa elibereze imobilul. Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului.

RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

Cresterea economica despre care vorbesc politicienii nu se simte deloc in bucunarele romanilor. Din contra! Romanii cu credite in lei au motive serioase de ingrijorare. Joi, indicele ROBOR a atins nivelul maxim.

Mircea Badea: Acestea sunt imaginile care descriu cel mai bine pesedistii - VIDEO

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei imagini care, asa cum spune realizatorul, descriu cel mai bine pesedistii. Vreti sa stiti cum sunt pesedistii? Asa sunt ca in imaginile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )