Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Banciu, despre declaratiile Olgutei Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, doua-trei, cate or fi fost, nu a facut nimic pentru mediul privat(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre declaratiile Olgutei Vasilescu: Mi se par de maidan. Nimeni din guvernele Dragnea, doua-trei, cate or fi fost, nu a facut nimic pentru mediul privat(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile ministrului Muncii privind scaderile salariale de care s-au plans unii angajati dupa trecerea contributiilor de la. continuă pe B1

Radu Banciu, despre vacanta lui Klaus Iohannis: Nu cred ca exista un om care sa fi facut mai putin, in viata vietilor lui, la locul de munca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis se afla in aceasta perioada in vacanta in Germania si Spania. Se pare ca,.

Radu Banciu, despre lista neagra a lui Liviu Dragnea: Este ca in marile puciuri. Deci daca astia vor fi maziliti din PSD, este o victorie a noastra (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea se pregateste sa-i lase fara functii in partid pe social-democratii care au indraznit sa-i tina.

Dragnea se plange ca n-are bani sa-si traga la xerox dosarul de la DNA. Radu Banciu: Nu poti sa te imprumuti de la Nastase? Te vede unu pe strada, zici ca ii ai de la Laura Chiriac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre afirmatia lui Liviu Dragnea, potrivit careia n-are un miliard de lei, atat cat l-ar costa sa-si traga la xerox dosarul de la.

Explicatiile Olgutei Vasilescu: Ce se va intampla cu pensiile romanilor in 2018 (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a explicat marti, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu pensiile romanilor in acest an. in 2016 pensia minima era de 400 de lei. in martie a.

Maia Sandu, despre declaratiile de unire semnate de mai multe Primarii: E firesc in anul Centenarului sa avem asemenea evenimente

In timp ce PSRM si PCRM condamna declaratiile simbolice de unire semnate de mai multe Primarii din tara, liderul PAS, Maia Sandu, considera ca astfel de actiuni sunt firesti in anul Centenarului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )