Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scenariu de thriller in Gara de Nord din Bucuresti. Aveti o ora la dispozitie

Antena3 Antena3,
Scenariu de thriller in Gara de Nord din Bucuresti. Aveti o ora la dispozitie

Aveti o ora la dispozitie - a fost termenul primit, sambata seara, de autoritati sa gaseasca o asa zisa bomba, in Gara de Nord din Bucuresti. Desi pare un fragment dintr-un scenariu de film, mesajul a fost re. continuă pe Antena3

Scandal MONSTRU cu un taximetrist din Bucuresti! L-a BATUT pe un tanar pentru ca acesta i-a reprosat ca merge pe o ruta ocolitoare (VIDEO)

Taximetristii din Bucuresti, din nou in mijlocul unui scandal. Unul dintre ei a devenit agresiv si l-a batut pe un tanar care a inceput sa ii reproseze faptul ca merge pe o ruta.

Medic din Bucuresti, sedus de o minora si escrocat de tatal ei. inselatoria l-a costat extrem de scump!

Un medic din Bucuresti a cazut victima unei inselatorii puse la cale de un barbat care a profitat de naivitatea acestuia si l-a stors de o suma deloc neglijabila: 50. 000 de lei. Rupa.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un parc din Bucuresti

Un cadavru in stare avansata de putrefactie a fost gasit intr-un parc din Capitala despre care insa putina lume a mai auzit in ultimii 30 de ani. Parcul Sticlariei din Sectorul 2.

Tentativa de sinucidere intr-un hipermarket din Bucuresti: Un barbat a amenintat ca se omoara cu un cutit in fata clientilor si a angajatilor (VIDEO)

Momente de groaza intr-un hipermarket din sectorul 1 al Bucurestiului. Un barbat aflat in centrul comercial de pe Soseaua Chitila a scos un cutit in timp ce se afla in zona raionului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )