Libnet.ro
UNICEF

14:45

Scene de groaza la Ploiesti. O femeie a murit dupa ce a cazut de la etaj

Adevărul Adevărul,
Scene de groaza la Ploiesti. O femeie a murit dupa ce a cazut de la etaj

O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc situat in cartierul Nord din Ploiesti. Deocamdata nu se stie daca este vorba despre un accident sau despre o sinucidere. continuă pe Adevărul

UPDATE O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al spitalului din Medgidia, acolo unde se afla internata impreuna cu mama sa. Femeia a lesinat, iar copilul a fost resuscitat zeci de minute, fara succes, relateaza News. ro.

Un copil de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra Spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, transmite Agerpres.

O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului din Medgidia, informeaza news. ro. Copila era internata impreuna cu mama ei la sectia de pediatrie a unitatii.

O fetita de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani, care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean.

Accident grav in judetul Alba. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de tren

O femeie a fost accidentata mortal, joi dimineata, in apropierea garii Aiud, de un tren InterRegio IR) care circula pe relatia Cluj Napoca - Bucuresti, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Un biciclist, victima vremii. A murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca. Accidentul s-a produs,.

Servicii medicale ca in Evul Mediu! Femeie moarta dupa ce a fost dusa cu duba la spital (VIDEO)

Tragedie in Dolj. Femeia din Filiasi lovita pe trecerea de pietoni si care a fost dusa cu duba la spital a murit. Victima a zacut zeci de minute pe sosea doarece toate cele trei ambulante din localitate erau.

Tragedie in Italia. Patru copii au murit dupa ce tatal lor a dat foc apartamentului in care locuiau

Un barbat de 49 de ani a dat foc apartamentului in care locuia alaturi de cei patru copii ai sai si sotie. in urma incendiului, au murit atat el, cat si toti cei patru copii ai cuplului,.

Destinul copilului femeii care a murit, dupa ce a iesit goala pe geamul masinii (FOTO)

Inconstienta i-a adus moartea unei femei si a schimbat destinul copilului sau. Baietelul de 11 ani al femeii care a decedat dupa ce s-a aplecat goala pe geamul masinii si s-a izbit de un indicator de pe.

Buzau: Un politist a murit dupa ce cateva zile nu s-a gasit o ambulanta care sa-l duca la un spital din Capitala

Este ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce un politist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea barbatului s-a agravat, dar nu s-a gasit nicio ambulanta care sa-l transporte la o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )