Libnet.ro
UNICEF

14:45

O scoala din Capitala va fi inchisa, vineri. A fost depistat un focar de enterovirus

Antena3 Antena3,
O scoala din Capitala va fi inchisa, vineri. A fost depistat un focar de enterovirus

O scoala din Capitala va fi inchisa vineri. Din primele informatii, la scoala 27 din Bucuresti a fost depistat un focar de enterovirus. Aproximativ 20 de copii au avut mari probleme si s-au dus la spital. continuă pe Antena3

Elevii de la Scoala de surzi din Capitala au intonat imnul Romaniei in Camera Deputatilor de Ziua internationala a surzilor

Un grup de copii de la Scoala de surzi numarul 1, din Capitala, au intonat imnul Romaniei pentru a marca Ziua internationala a surzilor. Initiativa a apartinut deputatei Adriana Saftoiu, care a pledat pentru adoptarea unui proiect de lege prin care limbajul semnelor sa devina limba oficiala.

Alerta la o scoala din Capitala: Aproape 20 de elevi, suspectati de enteroviroza

Mai multi elevi al Scolii 27 din Capitala sunt suspectati de enteroviroza. in aceste momente, Directia de Sanatate Publica efectueaza verificari la scoala respectiva, fiind asteptate si rezultatele analizelor elevilor.

Scene socante intr-un parc din Capitala. Un tanar a fost batut cu bestialitate - VIDEO

Scene socante au fost filmate intr-un parc din Capitala. Un adolescent a fost batut cu bestialitate de un grup de tineri. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta.

Indivizii care au atacat pasagerii unei masini din Capitala, retinuti pentru 24 de ore

Cei doi indivizi care au atacat pasagerii unei masini intr-o zona aglomerata a Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore. Ancheta scoate la iveala faptul ca, cel mai probabil, a fost vorba de o reglare.

Topul spitalelor unde pacientii spun ca personalul medical le-a cerut mita: Spitalul Universitar din Bucuresti, Spitalul Judetean din Braila si Spitalul Sf. Ioan din Capitala

Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale. Este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii. Raportul a fost realizat pe baza raspunsurilor pacientilor a 352 de spitale din intreaga tara. Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, Spitalul Judetean de Urgenta din Braila si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala ocupa primele 3 locuri in clasamentul spitalelor unde personalul medical a solicitat mita de la pacienti.

Lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019: cine a fost admis sa concureze pentru Cotroceni

Zece persoane au ramas pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale din 2019. Sase au fost validati deja de Biroul Electoral Central, iar alti patru trebuie sa astepte anuntul oficial, noteaza Digi24. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )