Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scoala de soferi, platita scump. Cei care dau examenul scris sunt programati la traseu dupa cateva luni

B1 B1,
Scoala de soferi, platita scump. Cei care dau examenul scris sunt programati la traseu dupa cateva luni

Scoala de soferipune piedici de promovare examenelor elevilor, din cauza numarului mic de politisti de examinatori, relateaza stiri. tvr. ro Scoala de soferi a ajuns sa coste o mica avere pentru. continuă pe B1

Monica Pop: Orice om are celule canceroase in sange. Dar se imbolnavesc doar cei care fac aceste greseli care scad imunitatea

Doctorul Monica Pop a vorbit, la un post de televiziune, despre motivul pentru care unele persoane se imbolnavesc de cancer, in ciuda unui stil de viata aparent sanatos. Monica Pop a afirmat ca rdqu.

Cei care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste. Ce spun analistii despre indicele ROBOR

Romanii care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste: le cresc ratele. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se indexeaza dobanda la aceste credite, a a atins.

Firea, despre acuzatiile lui Secureanu:Nu cunosc aceasta persoana.Imi rezerv dreptul de a-i da in judecata pe cei care fac aceste speculatii

Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca va actiona in instanta persoanele care au raspandit informatii cu privire la faptul ca ea ar fi solicitat, prin intermediul unor intermediari, sume de bani pentru campania electorala de la fostul manager al Spitalului Malaxa, Forin Secureanu, informeaza Agerpres.

Protest de amploare al angajatilor serviciului de ambulanta. Ce nemultumire au cei care salveaza zilnic vieti

Angajatii serviciului de ambulanta din toata tara protesteaza joi. Oamenii sunt nemultumiti de salarii, dar si de conditiile de munca. Angajatii nu mai suporta felul in care trebuie sa-si.

Se schimba regulile pentru inmormantare. Noua lege prevede amenzi usturatoare pentru cei care nu o respecta

Se schimba regulile de inmormantare. Romanii nu isi vor mai putea plange mortii trei zile, ci doar 36 de ore. Dupa care sunt obligati sa isi duca defunctul la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )