Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Toate scolile si gradinitele din judetele Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si din Bucuresti vor fi inchise marti, 27 februarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Si in judetul Giurgiu cursurile sunt suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. In judetele Braila si Olt, cursurile scolare sunt suspendate integral si miercuri. continuă pe Hotnews

Judetele in care cursurile scolare vor fi suspendate integral luni si marti

Cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Potrivit unui comunicat de presa al MEN, in.

Scolile vor fi inchise marti in judetul Buzau

Comitetul Judetean Buzau pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis luni seara, intrunit intr-o sedinta extraordinara, suspendarea cursurilor la scolile din judet pentru ziua de marti, a declarat, pentru.

Cursurile scolare suspendate marti si miercuri in judetul Ialomita

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda marti si miercuri, au anuntat luni seara reprezentantii ISU Ialomita. Purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

LISTA Diaspora Start-Up: Unde poti contacta organizatiile care vor imparti fonduri europene de max. 40.000 Euro fiecare, pentru mici afaceri

Romanii plecati in strainatate si care revin in tara pot obtine fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start-Up. Puteti descarca listele cu datele de contact ale organizatiilor care vor imparti banii europeni, prin proiecte.

GERUL inchide scolile si marti: in ce judete vor fi suspendate cursurile

Ministerul Educatiei a anuntat ca marti, cursurile vor fi suspendate in sapte judete si municipiul Bucuresti, din cauza ninsorii abundente si a gerului. Potrivit unui comunicat de presa al.

Daimler intra pe mana chinezilor, care vor si mai multe automobile electrice

Sambata, 24 februarie, a devenit cunoscut faptul ca seful producatorului auto chinez Geely a achizitionat aproape 10% din actiunile Daimler, devenind cel mai mare actionar unic din concern. Potrivit agentiei de stiri Bloomberg, in ultimele saptamani miliardarul chinez Li Shufu a cumparat actiuni de pe piata ale Daimler, in valoare de aproape 7,5 miliarde de euro. In noua sa calitate, el viziteaza duminica si luni sediul companiei din Stuttgart. Marti, sunt planificate discutii in Cancelaria de la Berlin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )