Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce scrie presa internationala despre arestarea lui Bogdan Olteanu

Antena3 Antena3,
Ce scrie presa internationala despre arestarea lui Bogdan Olteanu

Retinerea viceguvernatorului Bancii Nationale, Bogdan Olteanu, a facut rapid inconjorul presei internationale, care a acordat spatii destul de generoase acestui subiect. Romania: Bancher importan. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, somata sa dea explicatii dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Au scapat penelistii de aceste metehne?

Bogdan Olteanu este anchetat pentru fapte petrecute in perioada in care era presedinte al Camerei Deputatilor, cu sustinerea PNL, potrivit stiripesurse. ro. Europarlamentarul Cristian Preda isi.

Traian Basescu, despre dosarul lui Bogdan Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, in trei transe de cate 300.000 de euro

Traian Basescu a facut dezvaluiri in cadrul unei emisiuni TV despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul presedinte a lasat de inteles ca stia de ilegalitatile comise de fostul presedinte al.

CTP: Numirea lui Bogdan Olteanu la BNR a fost un trafic de influenta ordinar, un gest contra bunului simt

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu si despre faptul ca acesta din urma a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile, sub acuzatia de trafic de.

Subiectul retinerii lui Bogdan Olteanu, in presa internationala. Reuters: Romania este considerata unul dintre cele mai corupte state membre UE

Cazul Olteanu face valuri si in presa internationala. Primul dosar de coruptie care vizeaza BNR a starnit interes si pentru publicatiile straine. Reuters si New York Times trateaza subiectul pe.

Magistratii decid la ora 15,00 daca-l trimit sau nu pe Bogdan Olteanu dupa gratii

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) vor judeca vineri, de la ora 15,00, cererea DNA privind arestarea preventiva a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Ce a declarat Bogdan Olteanu, la iesirea din arest. Anunt important despre functia sa din BNR

Bogdan Olteanu a facut o scurta declaratie la iesirea din arest, confirmand ca isi va da demisia din functia de viceguvernator al BNR, scrie Mediafax. Nu voi face multe comentarii. E un.

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu, preluate de ceilalti membri ai conducerii executive

Atributiile viceguvernatorului Bogdan Olteanu vor fi preluate de ceilalti membri ai conducerii executive, a anuntat vineri Banca Nationala a Romaniei intr-un comunicat de presa remis HotNews. ro. In legatura cu retinerea domnului Bogdan Olteanu, Banca Nationala a Romaniei precizeaza ca ancheta DNA vizeaza activitatea acestuia desfasurata inainte de incredintarea de catre Parlament a mandatului de viceguvernator al BNR. BNR mentioneaza ca activitatea institutiei se desfasoara normal, atributiile domnului viceguvernator urmand a fi preluate conform procedurilor interne in vigoare de catre ceilalti membri ai conducerii executive, se arata in comunicatul citat.

il cunosc bine pe Bogdan Olteanu, nu ar fi facut ce spune DNA. Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul viceguvernatorului BNR

Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vantu un milion de euro pentru a-si expune.

PNL, despre cazul Bogdan Olteanu: Justitia sa-si faca datoria; cine a gresit trebuie sa plateasca

Liberalii precizeaza, in urma informatiilor aparute in spatiul public despre implicarea viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu intr-un dosar instrumentat de DNA, ca sprijina institutiile statului.

Prima reactie a Bancii Nationale a Romaniei, dupa retinerea lui Bogdan Olteanu: Atributiile viceguvernatorului, preluate de ceilalti membri ai conducerii

Banca Nationala a Romaniei a emis un comunicat de presa in urma retinerii joi noapte a lui Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, de catre procurorii DNA. BNR precizeaza ca infractiunile pentru care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )