Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce scrie presa internationala despre cazul de la Caracal

Adevărul Adevărul,
Ce scrie presa internationala despre cazul de la Caracal

Agentiile internationale de stiri relateaza despre cazul de la Caracal, subliniind ca seful Politiei a fost demis, dupa ce autoritatilor le-a luat 19 ore pentru a raspunde la un apel de urgenta efectuat de o tanara rapita, care a fost ucisa intre timp de catre cel care o tinea captiva. continuă pe Adevărul

Iohannis a discutat cu ministrul de Interne si seful STS despre cazul Caracal. Demisiile tuturor celor care au gestionat gresit acest caz sunt obligatorii, dar nu sunt insa nici pe departe suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri discutii telefonice cu ministrul de Interne, Nicolae Moga, precum si cu directorul STS, Ionel Sorinel Vasilca, in legatura cu tragedia de la Caracal, seful statului cerandu-le acestora ca ancheta in acest caz sa fie desfasurata cu maxima celeritate. Iohannis a cerut de asemenea ca la sedinta CSAT de marti sa ii fie prezentata o prima evaluare asupra cazului.

Pop, despre cazul de la Caracal: STS a procedat corect, fara nicio abatere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a organizat o declaratie de presa pentru lamurirea aspectelor vehiculate in spatiul public cu referire la implicarea institutiei in gestionarea apelurilor de urgenta receptionate in contexul tragediei din Caracal.

Tragedia din Caracal a ajuns si in presa internationala. Cum e descrisa in afara crima care a ingrozit Romania

Cazul tragic din Caracal a ajuns sa fie cunoscut si in presa internationala. Reuters: Seful Politiei Romane, demis in urma unei interventii tardive; o fata de 15 ani a murit. Agentia de presa.

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

IOHANNIS, DESPRE CAZUL DE LA CARACAL: Demisiile celor implicati in cazul de la Caracal nu sunt suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri seara, ca demisiile tuturor celor care au gestionat gresit cazul de la Caracal, sunt obligatorii, dar nici pe departe suficiente. Iohannis afirma ca a cerut ministrului de Interne si sefului STS sa faca ancheta cu celeritate si a solicitat un prim raport in sedinta CSAT de marti.

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Actrita roma Mihaela Dragan, despre cazul din Caracal: Voi, misoginii, sunteti vinovati ca au murit fetele astea

Actrita Mihaela Dragan explica pe pagina sa de Facebook ca vinovati de chinurile prin care au trecut cele doua fete adolescente, ucise de catre criminalul Gheorghe Dinca, sunt misoginii, pentru ca normalizeaza violenta asupra femeilor.

Politolog, despre cazul preotului Raduca: Acest lucru este expresia extrema a unui fenomen mult mai amplu

Politologul Alexandru Racu vorbeste intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre cazul preotului Vasile Raduca care a starnit un val de reactii dupa declaratiile sale scandaloase privind violul. Alexandru.

STS revine cu precizari despre functionarea serviciului 112 in cazul Caracal. De ce prezinta scuze publice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale informeaza, printr-un comunicat de presa remis Adevarul, ca, in urma unor verificari interne privind functionarea sistemului numarului unic de urgenta 112 si procedurile urmate de operatorii sai, a rezultat ca nu exista inadvertente, sincope sau defectiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor. STS prezinta scuze pentru modul in care a comunicat public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )