Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoarea directorului Apple pentru clientii din Europa

Antena3 Antena3,
Scrisoarea directorului Apple pentru clientii din Europa

In contextul in care Apple a primit recent o amenda record din partea Comisie Europene, directorul companiei, Tim Cook, a publicat o scrisoare care a devenit virala pe internet. CEO-ul Apple spune ca. continuă pe Antena3

Seful Deutsche Bank vrea mai multe fuziuni in sectorul bancar din Europa

Sectorul bancar din Europa are nevoie de mai multe fuziuni transfrontaliere pentru a fi mai profitabil, a declarat astazi directorul general de la Deutsche Bank, John Cryan, transmite Reuters.

Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Autoritatile au dezbatut astazi, in cadrul proiectului Romania competitiva, necesitatea dezvoltarii programelor pentru sustinerea antreprenoriatului in tara noastra pentru romanii din diaspora, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Cluj: Un turist a murit electrocutat, iar alte opt persoane au fost ranite in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lac. Ancheta deschisa pentru ucidere din culpa

UPDATE 11:00: Politistii din Cluj au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si vatamare corproala din culpa dupa ce o persoana a murit electrocutata, iar alte patru au ajuns la spital, in urma unei.

Doar 7% din romani sunt ingrijorati de terorism. Care sunt principalele temeri pentru oamenii din Romania

Siguranta personala, terorismul, sau fundamentalismul nu se afla pe lista de ingrijorari a romanului de rand. Mai multe studii recente arata ca, spre deosebire de tarile din Europa.

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! (VIDEO)

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! Ion.

Eveniment caritabil pentru victimele din Colectiv, la un an de la tragedie. Vama, Up To Eleven si Holograf vor canta la Arenele Romane

Vama, Up To Eleven si Holograf sunt cateva dintre trupele care vor canta in cadrul evenimentului Noua ne pasa, organizat de Asociatia Promusic Events impreuna cu o parte dintre ranitii din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia 64 de persoane au murit. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane. Banii stransi vor merge catre victimele care inca au nevoie de tratament.

Aur la Campionatele de la Rotterdam pentru juniorii din echipajul de 4 rame! Romanii au stabilit un nou record mondial

Echipajul masculin de 4 rame juniori), alcatuit din Stefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Vasile Mihaita Tiganescu si Cristi Constantin Hirgau, a cucerit medalia de aur la Campionatele.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )