Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea . continuă pe România Liberă

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Norica Nicolai, PNL: Protestele privind Rosia Montana, expresia lipsei de dialog si de negociere intre societate si leadership politic

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca protestele indreptate impotriva exploatarii de la Rosia Montana reprezinta, in primul rand, expresia.

Ce scrie presa straina despre protestele pentru Rosia Montana.

Mii de romani manifesteaza in fiecare seara, de o saptamana, impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 90, care marcheaza trezirea civica a unei noi generatii, afirma analistii citati de AFP, transmite Mediafax. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca, proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Senatorii si deputatii se reunesc astazi pentru constituirea comisiei privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca senatorii si deputatii se vor reuni astazi, pentru a discuta despre constituirea unei comisii speciale care sa se ocupe de proiectul de lege privind Rosia Montana.

Monica Macovei ii solicita premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat, astazi, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea sa de opinie cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation, conform unui comunicat de presa.

Monica Macovei ii cere premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea de opinie a sa cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte public rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation.

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

De ce sunt extraordinar de bune protestele pro Rosia Montana.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care .

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )