Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Antena3 Antena3,
Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor. continuă pe Antena3

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Monica Macovei ii solicita premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat, astazi, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea sa de opinie cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation, conform unui comunicat de presa.

Monica Macovei ii cere premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea de opinie a sa cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte public rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation.

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Senatorii si deputatii se reunesc astazi pentru constituirea comisiei privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca senatorii si deputatii se vor reuni astazi, pentru a discuta despre constituirea unei comisii speciale care sa se ocupe de proiectul de lege privind Rosia Montana.

Norica Nicolai, PNL: Protestele privind Rosia Montana, expresia lipsei de dialog si de negociere intre societate si leadership politic

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca protestele indreptate impotriva exploatarii de la Rosia Montana reprezinta, in primul rand, expresia.

Oana Stanciulescu: Liderii politici au decis bine sa respinga proiectul privind Rosia Montana. Poate generatiile viitoare vor face unul mai bun

Jurnalistul Oana Stanciulescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca decizia liderilor politici de a respinge proiectul minier de la Rosia Montana a fost una benefica, aceasta exprimandu-si.

Antonescu: Pozitia politica a parlamentarilor PNL este votul impotriva proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca liberalii din Parlament vor vota impotriva proiectului de lege privind Rosia.

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii .

Senatul a aprobat dezbaterea in procedura de urgenta a proiectului de lege privind Rosia Montana

Senatorii vor dezbate in procedura de urgenta proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )