Libnet.ro
UNICEF

05:15

Monica Macovei ii solicita premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Macovei ii solicita premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat, astazi, premierului Victor Ponta sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea sa de opinie cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Macovei ii cere premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana

Europarlamentarul democrat liberal Monica Macovei i-a solicitat premierului sa retraga proiectul de lege privind Rosia Montana, sa explice schimbarea de opinie a sa cu privire la solutia exploatarii cu cianuri si sa prezinte public rezultatul negocierilor cu Rosia Montana Gold Corporation.

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana si proiectul de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. Documentele au fost aprobate de Guvern saptamina trecute si trimise Parlamentului pentru vot. Documentele au fost postate pe site-ul Departamentului pentru Marile Proiecte, condus de Dan Sova. Vezi documentele atasateVom reveni cu amanunte.

Zgonea: Luni sau marti, proiectul de lege privind cainii fara stapan sa fie adoptat de plen

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, va cere Comisiilor de administratie si juridica sa ia in dezbatere, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind gestionarea cainilor fara stapan, astfel incat acesta sa fie adoptat saptamana viitoare de plen.

Presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor: Saptamana viitoare vom relua dezbaterile la proiectul de lege privind cainii comunitari

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a luat in discutie miercuri procedura referitoare la proiectul de lege privind cainii comunitari, stabilind ca saptamana viitoare sa reia dezbaterile cel mai probabil intr-o sedinta comuna cu Comisia de administratie si cu invitarea mai multor decidenti de la nivelul administratiilor locale, a declarat pentru Agerpres presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Alina Mungiu Pippidi si prietenii Romaniei Curate solicita retragerea proiectului de lege ...

Alina Mungiu Pippidi si prietenii Aliantei pentru o Romanie Curata solicita retragerea proiectului de lege privind aprobarea exploatarii de la Rosia Montana. Printre cei care sustin manifestatiile de protest din intreaga tara sunt Nicusor Dan, Aurora Liiceanu, Victoria Stoiciu, Ioana Avadani, Roxana Wring, Dan Perjovschi, Vasile Ernu, Corneliu Porumboiu, Ligia Deca si Marius Oprea. Consideram ca manifestantii nu fac decat sa ceara respectarea unor proceduri de buna guvernare si indemnam .

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei.

Primarul Clujului cere Guvernului sa retraga proiectul de lege despre Rosia Montana

Primarul Clujului, totodata si fost premier, Emil Boc, a declarat azi, 4 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca solicita Guvernului retragerea proiectului de lege privind Rosia Montana intrucat este neconstitutional. Bos sustine ca prin el se ofera unei companii private atributii de utilitate publica care trebuie sa apartina numai Guvernului sau autoritatilor publice.

Tomac ii cere lui Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana.

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, i-a cerut, marti, intr-o conferinta de presa, premierului Ponta sa renunte la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. In primul rand, vrem sa-i cerem prim-ministrului Victor Ponta sa renunte la proiectul de lege privind unele masurile legate de exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. ) Observam cum prim-ministrul Ponta aproba un proiect de lege, iar deputatul Victor Ponta este .

Deputatii urgenteaza dezbaterea proiectului de lege privind cainii fara stapan

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va solicita urgentarea dezbaterii proiectului de lege privind cainii fara stapan. in prezent, proiectul de lege se afla la Comisia pentru administratie.

Monica Macovei: PNL face de ras Romania prin trimiterea lui Silaghi in PE.

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca PNL face de ras Romania prin trimiterea lui Ovidiu Silaghi in Parlamentul European. Prin trimiterea lui Silaghi in Parlamentul European, PNL tradeaza interesul national, pentru ca cetatenii romani vor sa fie respectati in Uniunea Europeana, si nu sa fie reprezentati de politicieni suspectati de fapte de coruptie si care vor sa fuga de justitie, intrand in Parlamentul European, scrie Monica Macovei pe blogul personal. Macovei sustine ca PNL .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )