Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scurgere de documente despre modul in care China a gestionat inceputurile pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scurgere de documente despre modul in care China a gestionat inceputurile pandemiei

Autoritatile din China au raportat un numar mai mic de cazuri decat cel real, potrivit unor documente confidentiale obtinute de CNN, preluat de Digi24. Acestea arata si haosul care domnea in Wuhan la inceputul pandemiei. Potrivit CNN, data de 1 Decembrie marcheaza un an de la inregistrarea primului pacient care manifesta simptome ale bolii in Hubei, capitala provinciei Wuhan, potrivit unui studiu, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Editie speciala 360 de grade cu Alina Badic: Discutii despre modul in care ne afecteaza deciziile trecutului (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, Ingrid Baciu si Dragos Bogdan, despremodul in care ne afecteaza deciziile pe care le luam.

Dosarele Wuhan Documente secrete arata cum China a manipulat datele in prima faza a epidemiei Covid-19

Un grup de medici si asistenti din prima linie, cel mai probabil epuizati, stau inghesuiti la o videconferinta in timp ce omul cel mai puternic din China ridica mana in semn de salut. Este 10 februarie in Beijing si presedintele Xi Jinping, care a fost complet absent din spatiul public in ultimele saptamani, se adreseaza acum personalului medical din orasul Wuhan care se lupta cu un virus inca necunoscut. Covid-19 nu era inca un cuvant la ordinea zilei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )