Libnet.ro
UNICEF

21:01

Amenzi de la 5.000 la 100.000 lei pentru practici comerciale inselatoare sau agresive

Adevărul Adevărul,
Amenzi de la 5.000 la 100.000 lei pentru practici comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite. continuă pe Adevărul

Ce amenzi vor primi comerciantii pentru practicile comerciale inselatoare sau agresive

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care prevede amenda de la 5. 000 la 100. 000 lei pentru comerciantii care aplica practici comerciale inselatoare sau agresive si interzice comercializarea alimentelor care au data limita de consum sau data durabilitatii minimale depasite, informeaza Mediafax.

inca 968.000 lei pentru computerul tomograf al Spitalului de Boli Infectioase

Consiliul Judetean CJ) Cluj a decis includerea, in proiectul de buget ce va fi adoptat in sedinta de joi, a intentiei de alocare a 968. 000 lei pentru achizitionarea unui computer tomograf ce va intra in dotarea Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic Judetean de Boli Infectioase. Suma se adauga avansului de 100. 000 lei alocat de CJ Cluj anul trecut.

350 milioane de lei pentru programul Prima masina

Guvernul va aloca in acest an un plafon al garantiilor care pot fi emise pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altor finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie, anunta Mediafax.

1.500 de lei pentru un chiuretaj. Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui, retinuti pentru luare de mita

Doi medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui au fost retinuti pentru luare de mita, in urma perchezitiilor facute luni seara la locuintele acestora, dar si la unitatea medicala, unde unul dintre medici.

O banca cere cautiune de 21.000 de lei pentru a nu vinde o casa cumparata cu credit in franci

O familie din Buzau care are credit in franci elvetieni si nu si-a mai putut achita ratele din cauza cresterii monedei e in situatia de a-si pierde casa, aceasta fiind scoasa la licitatie. Pentru oprirea temporara a procedurii de executare silita,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )